tony_playlife Публикувано Януари 19, 2009 Report Share Публикувано Януари 19, 2009 Случайно намерих въпросния сайт и ми направи много приятно впечатление колко голямо разнообразие от стоки имаи колко е евтино всичко.Понеже имам на разоложение 2 кредитни карти,които не са ползвани абсолютно никога,аима не малки суми в тях реших да ги използвам.Ситуацията е следната:едната кредитна карта Euro line American Expressе на името на една приятелка на майка ми,понеже тя ни беше взела на изплащане 2 gsm-a,а другата р Visa на името на майка.Понеже Visa-та беше изтекла реших да използвам American Express-a и се започна с ходене по мъките.Може биаз не правя нещо като хората или не съм наясно напълно с онлайн пазаруването не знам.Именно затова пиша темата снадежда нещата да се изяснят.Проблема е следния:първата ми поръчка от kitbag бях допуснал грешката да напиша наBilling Details мойте данни,а не данните на лицето на което се води кредитната карта.Направих нова регистрация ивъведох точните данни на въпросната приятелка на майка ми,чиято кредитна карта е.Поръчката отново беше прекратенанезнайно защо..Въпроса ми е защо за бога се получава така и не мога да използвам картата и да си напазарувам?Трябва ли например картата да се регистрира в paypal или някъде другаде,за да пазавурам от kitbag?Изобщо каквотрябва да се направи,за да е годна за този вид пазаруване(ако изобщо трябва да се прави нещо де :/)Общо взетодали например нова кредитна карта,която например си извадя на мое име ще е готова директо за онлайн пазаруванетоили има някои операций,които трябва да се направят,за да я използвам?Вече започнах да се оливам,за което съжалявам.Надявам се да помогнете с каквото можете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tuikov Публикувано Януари 21, 2009 Report Share Публикувано Януари 21, 2009 Ами не може със всяка карта, пробвай с кредитна Виза на Първа инвестиционна, тя минава навсякъде или поне на мене никога не са ми отказвали плащане с нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост