boyo76 Публикувано Януари 13, 2009 Report Share Публикувано Януари 13, 2009 Здравейте отново.Ще ми кажете ли какви рискове крие свалянето и инсталирането на Уиндоус от торент сайт Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2009 Report Share Публикувано Януари 13, 2009 Преди да продължа, държа да ти да линк към правилата на форума и ти препоръчвам да обърнеш внимание на т.3. Надявам се сам ще се усетиш къде си съгрешил. Рискове винаги има. Понеже това е неофициален източник на софтуер, е възможно релийсът на Windows да е непълен. Това досега не съм го срещал като проблем, но го допускам за възможно. Освен това не се знае колко модифициран и човъркан е даден Windows. По принцип се описва какво е променяно, но няма гаранция, че е точно така. Освен това кодът за регистрация на Windows може да не е валиден, а и да е, не се знае докога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boyo76 Публикувано Януари 13, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 13, 2009 Преди да продължа, държа да ти да линк към правилата на форума и ти препоръчвам да обърнеш внимание на т.3. Надявам се сам ще се усетиш къде си съгрешил. Рискове винаги има. Понеже това е неофициален източник на софтуер, е възможно релийсът на Windows да е непълен. Това досега не съм го срещал като проблем, но го допускам за възможно. Освен това не се знае колко модифициран и човъркан е даден Windows. По принцип се описва какво е променяно, но няма гаранция, че е точно така. Освен това кодът за регистрация на Windows може да не е валиден, а и да е, не се знае докога.Sorry,ще се съобразя с правилата на форума.Мерси за иформацията! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост