nasko91 Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Първо честита коледа на всички.Имам проблем с четенето на ави файлове не може до го прочете и да ми покаже каква информация има на диска.И само да чукна с мишката нещо друго и всичко блокаж.А двд и мп3 ги прочита,е молко трудно захапва обаче тръгва и не иска да записва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Опитай да опишеш проблема малко по-подробно, като включиш информация за машината и софтуера, с които работиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nasko91 Публикувано Декември 31, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Поле СтойностТип централен процесор DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+Поле СтойностДисково устройство Hitachi HDP725032GLA360 (298 GB, IDE)Поле СтойностВидеокарта NVIDIA GeForce 8400 GS (512 MB) Описание на драйвера ATAPI DVD A DH20A4P Описание на драйвера ATI IDE Controller Това става ли като информация.Или откаде мога да намеря повече.Защото не разбирам много,по точно нищо не разбирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Опитай да опишеш проблема по-подробно го изпусна Кога точно забива ? На абсолютно всички ли дискове прави така, на всички ли .avi файлове прави така, пробвал ли си с друга марка дискове, как е записан диска, да не би да е издраскан още много неща.. опитай да опишеш всичко подробно, за да можем да се насочим къде да търсим проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nasko91 Публикувано Декември 31, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Да само филми на dvix и xvid на различни марки дискове.Просто записвачката не тръгва и като чукна на иконата да ми даде какво има на диска на декстопа ми изчезва всичко.И нерото не иска да записва.Изтрих 7 инсталирах 6 същата работа.Показва ми че има проблем с буфера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 А опитвал ли си да смениш кодеците? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nasko91 Публикувано Декември 31, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Смених ги с k-lite 4 но маиче не истрих старите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 31, 2008 Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Деинсталирай всички кодеци и пакети с кодеци, рестартирай и инсталирай наново кодеци. Дори можеш да опиташ да отвориш диск веднага след рестарта, преди инсталацията на кодеците. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nasko91 Публикувано Декември 31, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2008 Отивам на работа.Весело изкарване на вечерта на всички Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nasko91 Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Добър вечер и ЧНГ на всички Night Raven не стана номера с кодеците мисля че е нещо от настройките но не знам за какво става въпрос.Забравих да кажа че като се ровех в папка Е изведнъж рс излезе от уиндоуса и натисках нещо да тръгне от рода на F8 F3 и др Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Windows-ът да не е някоя самоделка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nasko91 Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Ами не знам от 1 година сам снего Майкрософт го разпознава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 Я дай пълна информация за хардуера (включително и захранване).На тая писачка фърмуеърът обновяван ли е? Всички ли драйвери за системата са инсталирани? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nasko91 Публикувано Януари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 9, 2009 С евереста ли или с pc wizart Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 9, 2009 Report Share Публикувано Януари 9, 2009 EVEREST по-добре. Моля, прикачи файла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост