Jump to content

Въпрос за лаптоп LG LP60.


Препоръчан пост

Един познат ми даде този лаптоп LG и на него пише LP60 затова предположих, че това му е серията. Доста е стар и даже имало проблем с видеокартата: когато се инсталирали драйвери не работела. Работела само в някакъв режим VGA. Не знам какво означава това. Имам два въпроса: откъде да изтегля необходимите драйвери, защото смятам да му преинсталирам УИН-а и как да оправя проблема с видеокартата?
Link to comment
Сподели другаде

Ясно, но проблема е, че не мога да намеря официалният сайт :(. Намерих този сайт: http://www.lge.com/products/mobile/cdma_swlist_gcsc.jsp , но там има само 5 драйвера, а нали трябва да са повече?
Link to comment
Сподели другаде

Стана. Благодаря.

 

Възникна още един проблем: записвачката не работи и трябва да преинсталирам уиндоуса от флашка, а не знам как става, а и по форумите обясненията не мога да ги разбера :(.

Link to comment
Сподели другаде

Serj, благодаря за тази тема. Не я бях намерил и е добра, но не ми върши работа :(. Лаптопа е "последна дума на техниката" и няма възможност за буутване от USB. Вместо да си играя да преинсталирам ОС махнах всички програми, ще преинсталирам някои драйвери, ще дефрагментирам Ц, а Д ще го форматирам, ще инсталирам CClenaer и Advansed Wondows Care и ще инсталирам наново някои от програмите, защото имаше доста излишни и се надявам като цяло да се подобри работата на ОС. Ако има друг начин за "почистване" на лаптопа ще съм благодарен да го споделите.
Link to comment
Сподели другаде

Това, което спомена е нужно:

1. Премахваш всички инсталирани програми, можеш да ползваш някакъв деинсталатор, за да имаш по-малко работа накрая (Например: Revo Uninstaller или Your Unistaller!)

2. Проверяваш за остатъци в регистрите, както и в Program Files/Data, Documents and Settings/Users и почистваш, където е необходимо.

3. Почистваш временните файлове.

4. Инсталирай софтуер за защита (Antivirus, Anti-Malware....каквото е необходимо), настрой, обнови, сканирай в Safe Mode

5. Инсталирай останалия софтуер

6. Дефрагментирай и провери твърдия диск за грешки.

 

Това ми идва на ум.

Link to comment
Сподели другаде

Оправих го и стана доста добре, но се появи друг проблем :(. Няма нет. Пъхам кабела на нета в лаптопа и ми дава, че има сигнал, но няма нет :(. Настройките са по абсолютно същия начин както на моя лаптоп и на настолният ми компютър, но пак няма нет.
Link to comment
Сподели другаде

Рових из настройките на Интернет Връзката и сега даже не ми дава да изкарам иконка на нет доставчика си :(. Как да го оправя това?

 

 

 

На мястото на питанката трябва да ми даде да създам нова връзка, но когато натисна бутона АДД не ми дава да създам такава връзка :(. Излиза ми това съобщение:

 

 

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
Влязох в БИОС-а в една настройка и там пише: HDD и CD\DVD. Няма USB, което означава, че не мога да преинсталирам УИН-а от флашка. Има ли начин да го преинсталирам от някой дял, т.е. ако запиша УИН-а в Ц или Д и оттам да го преинсталирам?
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...