Jump to content

От е107 към WordPress


Препоръчан пост

Здравейте!

 

Тъй като не съм на вътре в тези системи така и не можах да оправя един проблем с e107.Проблема се състоеше в това че сайта първоначално беше с една тематика и след като реших да е с друга опитах да изтрия всичко и да започна отначало, но нищо не стана.

Сайта е с домейн и платен хостинг и сега искам да си направя нещо като личен блог с WordPress с моя домейн, а не user.wordpress.com но не знам как става.

 

Дайте някво инфо, 10х предварително.

Link to comment
Сподели другаде

От написаното разбирам, че искаш да си направиш блог с WordPress, но не знаеш кое как става. Така ли е ? Ако е така мога да ти помогна. Искам само да препоръчам новата версия на WP 2.7. Вече я има и на български. Аз лично останах приятно изненадан от промените, които са направили в системата. Направо е удоволствие да се работи с него.
Link to comment
Сподели другаде

AleksofT, моля те дай повече информация за това какво точно си се опитал да направиш и как, защото принципно е107 няма никакъв проблем при работата с темите.
Link to comment
Сподели другаде

Точно така @vesodimov проблема е че преди това сайта е бил под е107 система и сега не знам какво трябва да изтрия от FTP сървъра и какво трябва да кача че да мина на WordPress и както казах да не е с user.wordpress.com, а с моя хостинг и домейн.

post-1658-1229880622_thumb.jpg

Link to comment
Сподели другаде

Ако няма да пазиш никаква информация от старата система, то можеш да изтриеш всичко и да започнеш отначало. Има достатъчно добри инструкции за инсталация на WordPress на официалната страница на блоговата система на Български - http://bg.wordpress.org/
Link to comment
Сподели другаде

Първо Честита Коледа на всички. :)

 

Сега по темата.Инсталирах успешно без проблем WordPress, но изскочи друг проблем.Влизам без проблем в главното табло, но като се опитам да вляза в самия блог ми изписва:Fatal error: Call to undefined function: update_term_cache() in /home/pro4eti/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1210

 

Намерих файла taxonomy.php намерих и ред 1210 - update_term_cache($terms); но нищо не ми говори...

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...