freegirl Публикувано Декември 13, 2008 Report Share Публикувано Декември 13, 2008 От известно време като вляза в някой сайт(по точно в сички сайтове дет влизам) кат се логна и при следващото влизане трябва отново да се логвам.Натискам опцията запомни ме но нищо не стаа.Дори и с скайпа е така.и профила ми в Игугъл,вибокс,нясякъде...Някфи идеи за решение на това проблемче? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Декември 13, 2008 Report Share Публикувано Декември 13, 2008 На мен така ми се получава само при photoshop-bg.com, ама те и без това не го поддържат тоя форум... (и той е InvisonBoard, но при SoftVisia всичко си е наред! ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Декември 13, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2008 Не питам кой има същия проблем,а кой може да ми помогне!Има разлика определно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 14, 2008 Report Share Публикувано Декември 14, 2008 'Ами кфо моа ти каа'. Пусни един лог от autoruns. Освен да кажеш и с кой браузър работиш и с кои си пробвал/а, също така да кажеш нещо и за ОС-то. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Декември 14, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 14, 2008 Ето логаhttp://4storing.com/eom61/1f0222ed441b7381...a840f3a870.html Бразузъра ми е Mozilla Firefox (имам и Internet Explorer но не го ползвам) За ОС(май това бяха операционни системи в писито),но не знам от къде да взема информацията.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 14, 2008 Report Share Публикувано Декември 14, 2008 Ами не са операционни системи, а е само една операционна система. Погледни в Properties на My Computer.Изтегли HijackThis 1.99.1 (213KB), която съм преименувал нарочно, стартирай я и кликни Do a system scan and save a logfile. Това ще създаде текстов файл в същата папка. Копирай съдържанието му тук или прикачи файла към темата, както ти е по-удобно.Изтегли Autoruns, след това стартирай програмата и направи следното:1) избери Options -> Hide Microsoft Entries;2) кликни File -> Refresh;3) кликни File -> Export...;4) запази файла някъде и след това го прикачи към темата или му копирай съдържанието.И пробвай също с IE дали го има този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Декември 15, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 15, 2008 AutoRuns Hijackthis Пробвах с ИЕ.Логнах се в vbox и един форум като натиснах опцията запомни ме.След това рестартирах компютъра и нямах проблеми не трябваше наново да влизам в профилите си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 15, 2008 Report Share Публикувано Декември 15, 2008 1. Занапред, моля, прикачай файловете към темата или поставяй текста тук, не качвай такива малки файлове на чужди хостинги.2. За лога на Autoruns не си изпълнила точно инструкциите. Толкова ли са сложни или не ти се четеше?3. За Бога, махни едната антивирусна. Крайно нежелателно е потребител да ползва 2 антивирусни едновременно. Виж тази тема за други ценни съвети. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост