fbikz75 Публикувано Декември 9, 2008 Report Share Публикувано Декември 9, 2008 Някой има ли си на идея,защо след като си инсталирах XP,на лаптоп тошиба сега не ми свети лампичката на Wireless,като си сложа вистата се оправа,но след като върнах XP-то пак не свети.Жена ми също е със тошиба но друга серия,при нея този проблем не съществува.Някакъв драйвер ли трябва,или какво? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 9, 2008 Report Share Публикувано Декември 9, 2008 Имаш ли интернет през Wireless-а? Ако нямаш, по-всяка вероятност ще ти трябват драйвери за Wireless контролера, които може да намериш на сайта на Toshiba. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fbikz75 Публикувано Декември 9, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 9, 2008 да от там използвувам нета Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Декември 9, 2008 Report Share Публикувано Декември 9, 2008 Някой има ли си на идея,защо след като си инсталирах XP,на лаптоп тошиба сега не ми свети лампичката на Wireless,като си сложа вистата се оправа,но след като върнах XP-то пак не свети.Жена ми също е със тошиба но друга серия,при нея този проблем не съществува.Някакъв драйвер ли трябва,или какво? Извинявай fbikz75, но ти за всеки драйвер поотделно ли ще питаш? Видях случайно, че l.kanelov вече ти писа за друг драйвер на същата машина.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
velikia7 Публикувано Декември 9, 2008 Report Share Публикувано Декември 9, 2008 Първо не си казал модела на лаптопа какъв е ако си го закупил с Windows Виста не се надявай много от приложенията да заработят.Пусни точно модела на лаптопа.Може и да се намери някакво решение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fbikz75 Публикувано Декември 12, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 12, 2008 Toshiba L-40 Satelite Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Декември 13, 2008 Report Share Публикувано Декември 13, 2008 Toshiba L-40 SateliteЗа тази серия си има официални драйвери.Досега не съм срещал модел на тошиба, на който да не му свети лампата, явно си сложил неправилен драйвер или да ти липсва някой драйвер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост