Zoookey Публикувано Ноември 28, 2008 Report Share Публикувано Ноември 28, 2008 Може на повечето от вас да ви се стори, че въпроса е балъшки, но за сефте се опитвам да си направя безжична мрежа, и когато се опитам да си вляза в мрежата от лаптопа ми изписва "Windows was unable to find a certificate to log you on the network". Рутерът е включен, вклчил съм си компа към него и всичко е наред. Само дето на лаптопа нещо му куца... И това куцане се появи когато си сложих парола на мрежата. Рутерът е MSI RG60SE (старичък, но уж върши работа). ЦЪК!Мисля, че проблемът е тука. Не знам какво IP да напиша....Някой може ли да ми каже как мога да го оправя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 28, 2008 Report Share Публикувано Ноември 28, 2008 Кажи с каква операционна система работиш. Можеш да опиташ да промениш начина на шифроване, не всички операционни системи поддържат WPA2. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 28, 2008 Report Share Публикувано Ноември 28, 2008 Имах честа да работя с този модел преди няколко седмици, но за съжаление не изпробвах тази защита. Аз бих ти препоръчал ако търсиш защита, да изключиш тази Wireless security и да ползваш MAC filtering. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zoookey Публикувано Ноември 29, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2008 Кажи с каква операционна система работиш. Можеш да опиташ да промениш начина на шифроване, не всички операционни системи поддържат WPA2. С XP SP2 съм и не съм активирал WPA2, а само WPA, защото си помислих, че именно заради операционната система може да ми направи проблем... Имах честа да работя с този модел преди няколко седмици, но за съжаление не изпробвах тази защита. Аз бих ти препоръчал ако търсиш защита, да изключиш тази Wireless security и да ползваш MAC filtering. Ако ми кажеш как се наглася този MAC Filtering и дали ще може да предотвратява нежелани посетители в мрежата, ще пробвам и него Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zoookey Публикувано Декември 1, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 1, 2008 Оправих се! Благодаря много на всички Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 1, 2008 Report Share Публикувано Декември 1, 2008 Кажи по-точно как се оправи? Иначе филтъра се пуска лесно и според мен е доста стабилен и няма да имаш 'гости'. Свързваш се към рутера, то показва кой Мак адрес е вързан към него, добавяш го и включваш защитата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Декември 1, 2008 Report Share Публикувано Декември 1, 2008 Кажи по-точно как се оправи? Иначе филтъра се пуска лесно и според мен е доста стабилен и няма да имаш 'гости'. Свързваш се към рутера, то показва кой Мак адрес е вързан към него, добавяш го и включваш защитата Аз пък веднъж имах гости и не можах да пусна 2 часа нета .(ами бях забравил, че съм поставил МАС филтриране).Но причината не беше в рутъра, а ми в Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост