Vlad_ Публикувано Ноември 19, 2008 Report Share Публикувано Ноември 19, 2008 Здравейте,моля за помощКупих си лаптоп и немога да си подкарам нетаС ОС Vista съм /която ми е доста различна от XP-то/ и немога да си инсталирам дарйверите за модема.Първо търсих драйвери за модема който е Thomson TCM 325,уж намерих обаче пак нестава.Пускам диска и от контрол панела тръгвам да ги инсталирам като нов хардуер /поне така си правя на XP-то/ но не ми ги намира въобще драйверите от самото CD.СЕга търся други драйвери в нета но не намирам за моя модел.Ако можете да помогнете с нещо ще съм благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 19, 2008 Report Share Публикувано Ноември 19, 2008 Така търсиш помощ сякаш до момента е произведен само един модел лаптоп. За жалост не е така и има хиляди модели. Ние все още не владеем телепатия, за да влезем в дълбините на твоя ум и да извлечем информацията лично.Отделно: защо ти е точно модема? Интернетът ти не минава ли през мрежовата карта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vlad_ Публикувано Ноември 21, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2008 Ами лаптопа ми е следнияASUSCPU Athlon x2Dual-Core QL-60 1.9GHzRAM 3 GBHD 250GBVideo-ATI Radeon HD 3200 Graphics инсталирал съм Windows Vista Ultimate 32 bit Имам настолен компютър и модема е свързан чрез USB port.Както писах по горе търсих драйвери за Виста за този модем, намерих но пак нестава и не ме допуска да ги инсталирам въобще Нито пък самия компютър ги открива Другото което е ,като го купих нямах под ръка ОС и го дадох на фирма да му инсталират.Всичко беше ОК,но самия лаптоп бавеше,забиваше,даже и с нет се свързах като сложих в USB -to кабела.Което ме озадачи малко защотот не бях казвал какъв модем имам и т.н. Та си го преинсталирах сам,понеже ме дразнеше това забиване и бавене на нова машина.Аз имам 8-годишно PC и така не забива като влизам в нета,a лаптопа мислеше 5 минути докато ми зареди страницата. Та след като си го преинсталирах се сблъсках с подкарването на нета Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 21, 2008 Report Share Публикувано Ноември 21, 2008 ...Както писах по горе търсих драйвери за Виста за този модем, намерих но пак нестава и не ме допуска да ги инсталирам въобще Нито пък самия компютър ги открива...Опиши ситуацията по-подробно - какво точно си намерил, как си се опитал да го инсталираш и какво по-точно "нестава".Опитай да инсталираш драйверите от официалния сайт и опиши как протича инсталацията и какъв е крайния резултат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vlad_ Публикувано Ноември 22, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 22, 2008 panevdd-стана работата с твойте драйвери.Направо автоматично ме пита дали да ги инсталира.Мерси много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост