vladimirow Публикувано Ноември 8, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 8, 2008 За съжаление записвачката пак започна да прави проблеми и вече не знам какво да правя.Прави проблеми само и само със дискове DVD+/-RW.Уж нещо записва /ЦЕЛИЯ ДИСК/, А ПОСЛЕ ВСЕ ЕДНО НЯМА НИЩО В У-ТО.Не знам какво трябва да се прави в този вече? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 8, 2008 Report Share Публикувано Ноември 8, 2008 Аз бих проверил устройството на друг компютър, при който записването на всякакви дискове е безпроблемно. Така ще изключиш (или потвърдиш) вероятността за неизправност в самото устройство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 8, 2008 Report Share Публикувано Ноември 8, 2008 То и аз чакам резултат от тестване на друг компютър, но няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vladimirow Публикувано Ноември 10, 2008 Author Report Share Публикувано Ноември 10, 2008 Пробвах я на друг PC и там беше същото положение - не разпознава презаписваеми дискове записани току що на нея дискове.Само ако са чисто нови неформатирани още самият Windows ти ги отваря и ти казва че са такива.От захранването не е защото я сложихме на друг компютър и там не работеше.Иначе записва +/-R.Занесох я в магазина дето бях я купил и да видим какво ще кажат след ремонт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dipg Публикувано Октомври 24, 2010 Report Share Публикувано Октомври 24, 2010 Изтеглих това /моделът на ДВДто ми е HL-DT-ST DVDRAM GT10N/ http://www.firmwarehq.com/download_1629-file_GT10N_A109.zip.html Разхивирах, пуснах, но ми дава: Vallid ATARI device can not be found!!!F/W model is DVD+-RW GT10N И до тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 24, 2010 Report Share Публикувано Октомври 24, 2010 Провери на сайта на производителя на лаптопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dipg Публикувано Октомври 25, 2010 Report Share Публикувано Октомври 25, 2010 Извинявай, но какво точно да търся на сайта на АСУС?И на сайта на LG търсих, но точно този модел го няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Октомври 25, 2010 Report Share Публикувано Октомври 25, 2010 Извинявай, но какво точно да търся Извинявай, но какво точно да търся на сайта на АСУС?И на сайта на LG търсих, но точно този модел го няма.NRaven ти е предложил да влезеш в сайта на Asus,да потърсиш модела на твоя лаптоп и евентуално сред драйверите му да има и фърмуер за записвачката.Наскоро преинсталирах един Dell Inspiron и като влязох да тегля драйверите-а познай...за конкретния модел лаптоп имаше 2 или 3 вида фърмуер,т.е. лаптоппа е произвеждан с еквивалентно толкова видове записвачки..Та такива работи....неведоми са пътищата компютърни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dipg Публикувано Октомври 25, 2010 Report Share Публикувано Октомври 25, 2010 И аз така си помислих,но уви не успях да намеря.Или наистина не знам какво точно да търся. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост