Jump to content

Дискусия за марки GSM-и


Препоръчан пост

Тук е мястото да уточним коя е най-добрата марка телефони на българския пазар(не за домати и картофи или друг вид зарзават).Пишете марката и обяснявате защо.

Може да се пише най-стабилен софтуер,най-здрав корпус, няй-тънък и още много такива причини

Пуснах темата ,защото ми са интересни мненията на другите потребители.

Link to comment
Сподели другаде

Темата е добра, но можеше да е под формата на анкета. :punish:

Иначе аз гласувам за Siemens. Работил съм с 4 Siemensa-a и НИКОГА не са ме предавали. Сега съм с ME75 повече от 2 години ако не се лъжа, а батерията все още си държи 10 дена (ако не го ползвам). Софтуера е без грешка. Недостатък може би е съотношението цена/екстри, но при положение, че не дават дефекти смятам, че това е оправдано. Лошото е, че компанията май намалява значително проектите си и в скоро време може би няма да има нови модели, конкурентни на другите марки. :(

http://www.mforum.ru/phones/images/siemensme75_e1.jpg

Link to comment
Сподели другаде

Браво, поне един да харесва сименс.Аз имам benq-siemens M81,не е мръднал около 2 години. Колко нокий и сони ериксони се развалиха покрай моя не е истина, а на моя нищо му няма ,корава немска машина няма разваляне.Само гумените копчета се скъсаха, но е нормално ,нали при всяконатискане се изтъркват по малко.

Ето линк http://www.gsm.bg/catalogue/phonedetails/?PhoneID=109

Link to comment
Сподели другаде

Nokia - за 8 години откакто ползвам телефоните на тази марка, все още не съм имал телефон, който да е дал фира. Съотношението цена/качество е достатъчно добро за мен. Освен това вече толкова съм привикнал към интерфейса на телефоните базирани на Симбиан, че с другите просто... не е същото :)
Link to comment
Сподели другаде

Странно защо през последните 5 години съм видял сигурно над 20 сименса ( от близки имам в предвид ), при това с един и същи проблем - Софтуера, е те толкова некъдрна история... бърз хардуер с отврат софт, сони са на обратен принцип, безумно скапан хардуер ( боклуци събирани от някоя фабрика за рециклиране и сметище най-вероятно, като гледам особено последните модели )...но поне имат по-хубав софт. Нокиа също се излагат напоследък, особено с този Н96, пълна глупост и бесмислица е, подобрена леко Н95 ... тинтири - минтири.

Самсунг ми е интересно как още при първо отваряне и не се разпадат.

Алкател пъл имат безумно скапан и хардуер и софтуер - само забиват, рестартират и са безумно бавни и тромави, но от телефон за по 100-150 лв. толкова !

Саджем няма и да ги коментирам, наложиха се в ниския ценови клас, толкова от тях.

Моторола, си разчита на американския пазар и не се бута много тук, не, че има и с какво да се набута де. - евердей телефони, от среден клас.

HTC - симпатични покети, напоследък ги правят доста бързи и ми допадат.

BlackBerry - имат няколко много добри и няколко доста "празни" телефона, но windows-a компенсира ;).

 

И т.н. абе напоследък няма нищо което да ме впечатли особено, примерно като навремето, когато излезе Сименс Ц55 с нееговата 22 канална полифония и всички припадахме по "славейчето" на симнс. или добрия старт S45 ... йее цели 3хх кб. памет, мале колко много ми се виждаше тогава... :) А и "огромният" му за времето дисплей, и картинките, направо беше смазващ... и т.н. и т.н. по тази теме може да си бръщолевиме врели-некипели до безкрай. И всеки ще си защитава стоката... :)

Link to comment
Сподели другаде

Ползвал съм само и единствено Сони Ериксон /Ериксон,преди това/,и бих ползвал друга марка само ако ми е подарък. :svlove:

Стабилни,по-големички са и идеално пасват на ръката ми.

В момента нося v640i и T630 !

Link to comment
Сподели другаде

Аз ползвам само Самсунг

:offtopic:

Дали ще доживея да прочета твой коментар, който ще е по-дълъг от 4-5 думи и в който ще има поне някаква полезна информация.

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
Ползвал съм само и единствено Сони Ериксон /Ериксон,преди това/,и бих ползвал друга марка само ако ми е подарък. :svlove:

Стабилни,по-големички са и идеално пасват на ръката ми.

В момента нося v640i и T630 !

И аз бях на това мнение ама като си взех нокията... Наистина в началото бях скептично настроен ама в последствие се оказа много по - различно... Имах SonyEricsson K500 преди сегашната Nokia 6131. Преди 2 години го "удавих" на китното ни черноморие... И някой "умен" мозък ми каза че след час можело да го включа и нищо нямало да му има... Естествено тогава не се сетих че водата в която го топнах беше солена :S В такъв случай трябвало да се измие със сладка вода и да се изсуши и чак тогава да се пусне. Както и да е ако ви се случи (дано да не става) май няма какво друго да се направи.И пуснах го аз след час като си мислех, че платката е изсъхнала... И само като се включваше чух познатия звук от изгоряло и изгасна. След година реших да видя дали ще тръгне понеже знам че платка няма да остане от солената вода и всичко ще кородира... Е за моя изненада телефона се включи само дето осветлението се беше прецакало и две копчета не работеха. Отворих го и наистина вътре по - голямата част беше кородирала. Но без проблем си изпратих снимките които имах вътре! Ползвах го известно време като 4-ти телефон (сега имам Nokia 6131 за кеф, един Vodafone за разговори и SonyEricsson T230 за трети оператор). Общо взето, безспорно, SonyEricsson са корави! Ама и с нокиата съм имал такива изживявания (малко и тях да похваля). Батерията държи яко (нонстоп музика и разговори). Сигурно знаете, че е мида, те са доста чупливи. Сядал съм ужасно много пъти на него... Изпускал съм го още толкова (на вън на гадните тротоари), заливали са ми го с различни видове безалкохолни и алкохолни напитки (последно с кола, че и хубавите ми кецове отнесоха доста от нея ;( това е друга тема ама си обичам Fallen) и най-кофти изживяването му на този телефон - като зареждах веднъж колата на една бензиностанция го изпуснах в локвата която некадърния бензиджия направи на земята... И след всичките тези перипетии нито веднъж не ме е предал и не се е прецакал!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...