The punisher05 Публикувано Март 4, 2011 Report Share Публикувано Март 4, 2011 Да,благодаря за информацията. Например ако си сменяма рам паметта както съм посочил по горе какво мога да използвам за заземяване и докато сменяма самата паметт постоянно трябва да съм свързан със заземителя или периодично да го докосвам? Извинявам се попрочетох изцяло коментара ти I.kanelov тоест в случая един радиатор би свършил работа като периодично го докосвам ? Защото малко или много се усеща напрежението във ръцети при работа с лаптопеца Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Март 4, 2011 Report Share Публикувано Март 4, 2011 В идеалния случай, когато се разполага със заземяваща лента за китка проводникът ѝ е постоянно свързан към земя. В твоя случай периодично докосване е решението. Що се отнася до радиатора - аз лично хич не го харесвам тоя вариант по редица причини и по-удачно решение ми се струва, ако разполагаш с настолна машина, свързана към правилно заземен контакт да ползваш кутията ѝ за заземяване. Т.е. периодично докосване на небоядисана част или поне едно докосване в началото преди работа. Все пак няма да я сменяш тая памет 2 часа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
The punisher05 Публикувано Март 4, 2011 Report Share Публикувано Март 4, 2011 Настолен компютър би ли свършил работа ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Miroslav.Georgiev Публикувано Януари 3, 2012 Report Share Публикувано Януари 3, 2012 Това ми е за видео картата приятели, искам да разбера колко всъщност поддържа 512 или 256 и как да я увелича от биоса на компютара защото като вляза няма нищо вътре никаде не пише за видео картата или колко рам използва моля помогнете. Компютъра е настолен HPChip type: Intel® HD Graphics FamilyDac type: InternalAdapter string: Intel® HD Graphics 2000Bios info: Intel Video BIOS Total available Graphics memory: 1696 MBDedicated Video memory: 64 MBSystem Video Memory 0 MBShared System Memory 1632 MB Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Петър Стоянов Публикувано Януари 3, 2012 Report Share Публикувано Януари 3, 2012 Ако на трабанче сложиш 500литра резервоар ще стане ли ферари? Това е вградена видео карта със споделена памет, дори ида увелечиш размера на паметта ползата е равна на нула. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Miroslav.Georgiev Публикувано Януари 3, 2012 Report Share Публикувано Януари 3, 2012 а дали мога да я сменя тая видео карта и да си сложа външна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Burkoff7 Публикувано Януари 3, 2012 Report Share Публикувано Януари 3, 2012 а дали мога да я сменя тая видео карта и да си сложа външна? Нов лаптоп. Тук има един пример, но колко е ефективен не знам http://www.download....=news&id=572243 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 3, 2012 Report Share Публикувано Януари 3, 2012 а дали мога да я сменя тая видео карта и да си сложа външна?Не може да се смени, а и не е нужно. Ако дънната платка има слот за отделна видео карта, не би трябвало да има проблем да се добави отделна такава. И все пак сигурно ще е полезно да кажеш точния модел на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Петър Стоянов Публикувано Януари 3, 2012 Report Share Публикувано Януари 3, 2012 Нов лаптоп. Тук има един пример, но колко е ефективен не знам http://www.download....=news&id=572243 Става въпрос за настолен компютър. Може и да е възможно да се сложи външна видео карта но за да дадем адекватен съвет трябва да знаем точния модел на дъното и захранването. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dimitar Biserov Публикувано Февруари 9, 2012 Report Share Публикувано Февруари 9, 2012 здравейте искам да си увелича вградената видео памет . аз съм с 7-цата и памета ми сега е 128 мб а като си го купихме на кутията пишеше че видео картата е 1024 мб как да си я увелича . като го включвам нямам BIOS моля помогнете.трябва ли да го карам там от където съм го купил за да ми я увеличат паметта ето линк http://www.jarcomput...f=tops&i=544009 да видите процесорите на лаптопа ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Февруари 9, 2012 Report Share Публикувано Февруари 9, 2012 http://pcstore.bg/laptopi/ACER-4/ACER-Aspire-5733Z-LX-RJW0C-001-4GB-2961Видео картаIntel HD Graphics 3000 с до 1696MB споделена паметКлючовата думичка е ДО - паметта се заделя динамично според нуждата на конкретното приложение и няма никаква настройка за ръчно задаване, а не е и нужно да има такава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Венко Динев Публикувано Март 11, 2012 Report Share Публикувано Март 11, 2012 Asus X71Q e със вградена видео карта Intel® GMA 4500 Gfx (GL40) .Интересувам се има ли възможност да се постави външна и ако има да ми дадете някакъв линк да разгледам.(а ако не дали може да се смени).Благодаря ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Bearlast Публикувано Юли 11, 2013 Report Share Публикувано Юли 11, 2013 (Редактиран) Да ви по питам как на лаптоп с вградена видео карта мога да сложа външна и дали изобщо мога? Благодаря предварително Редактиран Юли 11, 2013 от s.feradov Писане на латиница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 11, 2013 Report Share Публикувано Юли 11, 2013 Не може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabra Публикувано Септември 21, 2013 Report Share Публикувано Септември 21, 2013 Здравейте. Статията е написана много добре но и аз за съжеление не мога намеря съответните настройки в биоса за да си увелича памета на видиокартата. Ето и моите параметри:-Дънна платка - Hewlett-Packard HP Compaq dc7800 Convertible Minitower-Чипсет на дънната платка -Intel Bearlake Q35 -Видеокарта - ntel® Q35 Express Chipset Family (256 MB) -3D-ускорител -Intel GMA 3100Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост