supermoto Публикувано Април 12, 2010 Report Share Публикувано Април 12, 2010 Добре де а аз немога никаде да намеря в биоса каде да направя тия промени няма такива неща :Х Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Април 12, 2010 Report Share Публикувано Април 12, 2010 Ако кажеш марката/моделът на дънната платка може да ти дадем точни инструкции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tarikataaaa Публикувано Април 24, 2010 Report Share Публикувано Април 24, 2010 Здравейте, имам лаптоп DELL Latitude E5500 http://iskampc.com/dell-latitude-e5500-business-laptop-core-2-duo-p8600.html Възможно ли е да вдигна паметта на видео картата и ще има ли ефект? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 24, 2010 Report Share Публикувано Април 24, 2010 Трябва да можеш, но тя картата е слаба така или иначе, така че и да заделяш повече памет няма да усетиш особено подобрение. Да не говорим, че ако въобще се усети някакво, то ще е само в игрите. А иначе всъщност нормалната работа на системата може да пострада леко, защото разполага с по-малко оперативна памет за самите приложения.По всяка вероятност в момента ти е заделено някакво поносимо количество памет и няма смисъл да го човъркаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tarikataaaa Публикувано Април 24, 2010 Report Share Публикувано Април 24, 2010 Така и мисля да направя.Все пак ползвам лаптопа предимно за стратегии, така че не е нужно такава видеокартта.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maniaka_cska Публикувано Август 15, 2010 Report Share Публикувано Август 15, 2010 Здравейте , искам да попитам как да си овелича видео картата. Аз съм с MSI u 135 , а видео картата ми е Intel GMA3150 , 64 MB of dedicated video memory up to 256MB както пише с възмжност до 256 мб. Каде трябва да вляза и какво трябва да направя за да я овелича.Мерсии много ако ми отговоритее !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 15, 2010 Report Share Публикувано Август 15, 2010 Ако има такава опция, ще е в BIOS. Не видях обаче такава в ръководството към нетбука. Може би се регулира автоматично и не може ръчно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maniaka_cska Публикувано Август 16, 2010 Report Share Публикувано Август 16, 2010 Ами каде се намира тази опция ако може да попитамм ;c Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 16, 2010 Report Share Публикувано Август 16, 2010 Вече казах, че ако я има, ще се намира в BIOS. В него се влиза като се натисне клавиш Delete още при стартиране на системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgeveso Публикувано Септември 4, 2010 Report Share Публикувано Септември 4, 2010 Здравейте на всички Аз съм един от не малкото хора които искаме да се понаучими също искам да си увеличя видеото заяото с 64 не ми варви ЦС а Прочетох постовете внимателно но след като влезна в биоса не намирам настройките на чипсите и затова качих следното видео ако някой може да помогне благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 4, 2010 Report Share Публикувано Септември 4, 2010 Здравей! Като за начало можеш да напишеш каква е конфигурацията - виждам, че става дума за доста стар компютър от видеозаписа (Intel Celeron 2,4 GHz; 512 MB RAM). Памета на видеокартата не може да се увеличава. Картата се сменя с по-мощна, ако има възможност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgeveso Публикувано Септември 4, 2010 Report Share Публикувано Септември 4, 2010 Здравей! Като за начало можеш да напишеш каква е конфигурацията - виждам, че става дума за доста стар компютър от видеозаписа (Intel Celeron 2,4 GHz; 512 MB RAM). Памета на видеокартата не може да се увеличава. Картата се сменя с по-мощна, ако има възможност. Благодаря човек струваше си да опитам а за конфигорацията незнам каква е и незнам откаде да я искарам(само не ми се смейте мноо ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yozko Публикувано Декември 14, 2010 Report Share Публикувано Декември 14, 2010 Здравейте ще се опитам на две на три да ви обясня какъв е проблемът с който се сблъсквам и не мога да го оправя. Става въпрос за видео картата ми, искам да увелича стойностите на видео паметта си тъй като мисля че имам откъде да я взема, но все пак исках да се посъветвам с хора които разбират повече от мен.лаптопът ми е HP Pavilion DV7t-1000 ето и данните:Chip type: Mobile Intel® 4 series express chipset familyDac type: InternalAdapter string: MObile Intel GMA 4500MHDBios info: Intel Video BIOS Total available Graphics memory: 1295 MBDedicated Video memory: 64 MBSystem Video Memory 0 MBShared System Memory 1231 MB Моля ви кажете какво мога да направя по въпроса, мн зле се държи на игрите. Ако може поне малко да се подобри...Благодаря ви предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 14, 2010 Report Share Публикувано Декември 14, 2010 Не успях да намеря ръководство за модела. В BIOS провери ли за опция за определяне на заделената памет на видео картата?Имай предвид обаче, че самата видео карта е слаба и колкото и да й повишава заделената памет, няма как да усетиш някаква разлика, различна от минимална (колкото да не е без хич). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yozko Публикувано Декември 15, 2010 Report Share Публикувано Декември 15, 2010 Ами в BIOS а проверих и нямаше опция за заделената памет. Явно е стара версия. А само от BIOS a ли може да се направят такива настройки и няма ли начин тогава да си сменя BIOS a hp manuals тук има някаква документация ако ще ви бъде полезна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост