ozic Публикувано Май 11, 2014 Report Share Публикувано Май 11, 2014 1. От настройките зададох тези езици и ми се появи петата иконка, НО се появиха и някакви други странни символи в менюто. 2. С новата опция подравних текста, но не се получава. Последните редове пак не излизат както трябва, а другите редове ми се струват нещо рехави, тоест разстоянията между буквите ми се струват големи, а при теб не е така. Виж: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 12, 2014 Report Share Публикувано Май 12, 2014 Click Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 13, 2014 Report Share Публикувано Май 13, 2014 Не ми разрешава да го инсталирам! Но това алт+шифт+дж - става. Текстът се подравнява, но пак не става както при теб. Има големи разстояния между думите и буквите в последните редове. Има нещо, което не правя както трябва, но не мога да разбера какво. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yulia83 Публикувано Май 24, 2014 Report Share Публикувано Май 24, 2014 Как да намаля размера на Word file?Не мога да прикача автобиографията си,когато кандидатствам за работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 25, 2014 Report Share Публикувано Май 25, 2014 По всяка вероятност големият размер на файла се дължи на големият размер на използваната(ите) от теб снимка(и). Така че използвай по-малко снимки или смали размера на текущата. Също така ще е по-добре да използваш PDF за автобиография, освен ако не се изисква конкретно DOC/DOCX (което е глупост, но всеки работодател си преценява). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 27, 2014 Report Share Публикувано Май 27, 2014 Как да оформя този текст с CTRL + SHIFT + J ? Правя го, но не става хубаво и пак има големи разстояния между буквите и думите :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 28, 2014 Report Share Публикувано Май 28, 2014 Amonqk - Copy.docx Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 28, 2014 Report Share Публикувано Май 28, 2014 Или си факир на Word, или аз нещо не разбирам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост