ozic Публикувано Май 9, 2014 Report Share Публикувано Май 9, 2014 С Word 2010 съм. Има 4 иконки за подравняване на текст: ляво, средата, дясно и от двете страни. Как се използва тази четвъртата? Искам да подравня текст, но винаги остават големи разстояния между думите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 9, 2014 Report Share Публикувано Май 9, 2014 Здравейте, ще направите ли една снимка на тези думи или поне някаква част от този текст? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 10, 2014 Report Share Публикувано Май 10, 2014 Ето файла: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 10, 2014 Report Share Публикувано Май 10, 2014 Да видим сега дали това искате да се получи:Преди:След: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 10, 2014 Report Share Публикувано Май 10, 2014 КАК ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 10, 2014 Report Share Публикувано Май 10, 2014 Да видим дали имате тази опция:Може да прочетете малко и тук(като търсете този параграф). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 10, 2014 Report Share Публикувано Май 10, 2014 Не, нямам го. Това имам: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 10, 2014 Report Share Публикувано Май 10, 2014 Погледнете дали имате "Distributed"Или другият вариант е да проверите по този път дали опцията не е в положение OFF."Home tab | Paragraph | Distributed (ParagraphDistributed)" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 10, 2014 Report Share Публикувано Май 10, 2014 Нали това писах, че нямам такава опция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 11, 2014 Report Share Публикувано Май 11, 2014 ОК, пуснах ви линк в който можете да прочетете откъде се показва този знак, но не знам дали сте го прочел.Принципно трябва да се инсталира от езиците да присъства и някакъв китайски, японски език.Втори вариант е да си намерите Proofing Tools word 2010 и да ги инсталирате, като при самата инсталация трябва да сложите тик, да се инсталира и китайски(не само Английски и Български).Надявам се да ви помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 11, 2014 Report Share Публикувано Май 11, 2014 Не ми разрешава да инсталирам тази добавка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 11, 2014 Report Share Публикувано Май 11, 2014 Нямам идея защо не ви позволява да го инсталирате.Пробвайте с клавишна комбинация: ctrl+shift+j - а да видите дали ще има подравняване от двете страни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 11, 2014 Report Share Публикувано Май 11, 2014 Да, с тази клавишна комбинация се получава подравняването, но все пак, ако може, бих желал да си сложа иконка. Може ли пак да ми пратиш оня линк, за да видя дали ще успея да го настроя, без да инсталирам разни неща? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Май 11, 2014 Report Share Публикувано Май 11, 2014 Може да прочетете малко и тук(като търсете този параграф). Много се съмнявам, че нещата ще се случат без инсталация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 11, 2014 Report Share Публикувано Май 11, 2014 Можеш ли да ми намериш линк с работеща добавка, която да инсталирам? Пробвах от няколко места, но не стават :(.Или да ми помогнеш с настройките, за да се появи иконата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост