Jump to content

Проблем с безжичната мрежа


Препоръчан пост

Здравейте,

трябва ми помощ проблема е такъв че сега си купих usb adapter tl-wn322g и инсталирах всичко за него показва че намира рутера сигнала е пълен 54 МБ обаче нимога да отварям страници и скайпа не ми зарежда ако някой може да ми помогне ще съм благодарен

Link to comment
Сподели другаде

Здравей,

Опитай да пишеш грамотно и на правилен български език - така повече хора ще могат да прочетат и разберат това, което си написал и евентуално ще се включат със съвети. Може би темата Българският правопис и граматика, правилата и изключенията ще ти бъде от полза.

Когато търсиш помощ относно конкретен проблем, редно е да дадеш конкретна информация. В твоя случай е добре да се знае по какъв начин си се свързвал с ИНТЕРНЕТ досега (с какви мрежови устройства разполагаш, какъв е видът на връзката) и с каква операционна система работиш (вид, версия, обновявания). Можеш да прегледаш Съветите за успешна взаимопомощ, ако искаш.

При така публикуваното от теб описание, много малко хора ще се наемат да го четат, още по-малко - да го разберат и (поради липса на конкретна информация) никой няма да може да ти даде конкретен отговор за естеството на проблема и начините за отстраняването му.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...