emz Публикувано Септември 3, 2008 Report Share Публикувано Септември 3, 2008 http://www.phys.uni-sofia.bg/~viktor/patepisi/rila-skakavcite/borovinki.jpghttp://www.alabala.org/wp-content/uploads/pear.jpg Знам, че е малко смешна темата, но имах такъв спор с един приятел днес . Просто той казва, че крушата е по-вкусна от боровинките. Аз мисля противното! Кажете вие мнението си ----------------Сега слушам: Радио NRJ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 3, 2008 Report Share Публикувано Септември 3, 2008 Ако се абстрахираме от факта, че въпросът е изцяло субективен и правилен отговор на практика няма, ще се осмеля да кажа крушата. За нея гласувах, защото това е и основния въпрос в темата. И все пак прасковите rule! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Септември 3, 2008 Report Share Публикувано Септември 3, 2008 Ни ги полюбвам и двете. Сега е сезона на гроздето. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 3, 2008 Report Share Публикувано Септември 3, 2008 Боровинки Един от любимите ми плодове, така да си ги ям или на филийка(сладко) Но както каза Night_Raven, праскови rulz + смокини + пъпеш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 3, 2008 Report Share Публикувано Септември 3, 2008 на филийка(сладко) Аааа, под формата на конфитюр ягодите просто избиват конкуренцията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 3, 2008 Report Share Публикувано Септември 3, 2008 Аааа, под формата на конфитюр ягодите просто избиват конкуренцията. И тука съм съгласен, но не бих отказал и сладко от смокини или малини Малко сменихте ме темата, ама като се говори за ядене Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 3, 2008 Report Share Публикувано Септември 3, 2008 Навремето обожавах круши, но сега нещо ме боли корема като ги ям, така че си гласувах за боровинките, особено за начина, по който те боядисват :-D Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vencedor Публикувано Септември 4, 2008 Report Share Публикувано Септември 4, 2008 Толкова отдавна не съм хапвал боровинки, че почти съм забравил вкуса им.Как може да се спори за вкусови възприятия не знам Но за "харесване", нека кажем , че и аз съм привърженик на Крушите , но не зелените, а онези които са точно узрели, самички паднали на земята, без да се налага да ги Но ако говорим за кое е по-сладко смятам че това са боровинките. Ако говорим и за по-неповторим вкус , отново боровинките.И преди някой да е запитал, "е как така избираш крушата тогава?" , ами ... "въпрос на вкус .. и котката си облизала опашката" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Септември 5, 2008 Report Share Публикувано Септември 5, 2008 И Бира! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 3, 2008 Report Share Публикувано Октомври 3, 2008 Боровинки! Някой пил ли е боровинково вино? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Октомври 3, 2008 Report Share Публикувано Октомври 3, 2008 Не ям плодове попринцип, единствено банани и ябълки... крушата е нещо като ябълка, така, че тя е приемлива опция... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Madonna Публикувано Октомври 4, 2008 Report Share Публикувано Октомври 4, 2008 Круша.Сочна.Ммм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Trichocephalus Публикувано Октомври 6, 2008 Report Share Публикувано Октомври 6, 2008 Боровинки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост