Митака Публикувано Април 24, 2006 Report Share Публикувано Април 24, 2006 Ето поста в блога ми > http://mitaka.thefreezone.info/blog/?p=16 Дал съм линкове към видеота и снимки. Но според мен това е поредната хитра измама. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 24, 2006 Report Share Публикувано Април 24, 2006 Хм ... попринцип не вярвам,че има извънземни,но това ми се видя като истинско!На предоставеното видео снимяният обект се движеше и въртеше не знам!А кой ли ще иска да ни мами ?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 24, 2006 Report Share Публикувано Април 24, 2006 Здравейте!Аз вярвам, че има извънземни и не само това- имала съм среща от трети вид с едно такова.Във видеото което видях ме смущава близостта на обекта до блока. Иначе форма, движения и рязка промяна на посоката и изчезване са характерни белези на НЛО, според това което съм чела. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 Преди 1-2 години се говореше,че има и в моето село извънземни,то е с.Болярци.Аз лично не съм ги виждал тея пичове,но познавам хора,които са го видели.Виждало се само вечерта,но след време казаха,че това били светлините на някаква Асеновградска дискотека,но аз не вярвам,защото от това което са ми казвали ми звучеше иситина!!!Мисълта ми е че това е НЛО и че няма нЕма невъзможни неща!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TE_BG Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 На мен ми изглежда, че някой на горния етаж с конопче спуска "НЛО"-то, а накрая как рязко го издърпа - според мен е очевидно, че е монтаж. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 Здравейте!Аз вярвам, че има извънземни и не само това- имала съм среща от трети вид с едно такова.Във видеото което видях ме смущава близостта на обекта до блока. Иначе форма, движения и рязка промяна на посоката и изчезване са характерни белези на НЛО, според това което съм чела. аз също вярвам че има, и че посещават нашата планета и има доста доказателства за това. danina много ще ми е интересно ако разкажеш за тази твоя среща много ще ми е интересно ако не искаш да я пуснеш във форума може и на e-mail, а ако въобще не искаш да я разказваш няма да настоявам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 аз също вярвам че има, и че посещават нашата планета и има доста доказателства за това. danina много ще ми е интересно ако разкажеш за тази твоя среща много ще ми е интересно ако не искаш да я пуснеш във форума може и на e-mail, а ако въобще не искаш да я разказваш няма да настоявам Здравей DAVIDOV!Щом ти е интересно, обещавам да ти пиша. Избирам този вариант, защото трудно се вярва на такива неща. Ще ти пиша скоро! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 25, 2006 Report Share Публикувано Април 25, 2006 (Редактиран) ТE_BG - почвам и аз да мисля като тебе,че е монтаж.Като видях часът(който може да е променен),кой нормален би станал в 7.12 да снима НЛО?! Пък и защо обектът изфуча м/у двата блока,а не към този който снима или пък на ляво!И според мен може да се каже,че 95% е монтаж!(Айде да не са 99)danina здравей ... айде прати и едно копие към мене,че и на мене ми стана интересно! Редактиран Април 25, 2006 от Българче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Април 27, 2006 Report Share Публикувано Април 27, 2006 аз никъде на видях извънземни (освен в розуел или старгейт) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Април 27, 2006 Report Share Публикувано Април 27, 2006 (Редактиран) Ето ви малко снимки на извънземни,но не са от България Като гледам има икони на които са изобразени извънземни... ЦъКАтук има схема на летящите чинии...... Редактиран Април 27, 2006 от vincenzo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Април 28, 2006 Report Share Публикувано Април 28, 2006 Здравей DAVIDOV!Щом ти е интересно, обещавам да ти пиша. Избирам този вариант, защото трудно се вярва на такива неща. Ще ти пиша скоро! Супер много се радвам, че ще ми разкажеш тази твоя случка. E-mail - а ми ще ти го пратя на лично Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Април 30, 2006 Report Share Публикувано Април 30, 2006 Честно казано аз съм от хората, които ако едно нешу не ги цапне по главата няма да повярват. В извънземни имам вяра, толкова и колкото и извънземните в нас . Данина, и на мен ще ми бъде интересно да прочета историята ти, както каза vincenzo:нЕма невъзможни неща!!! та може и да ме убедиш(виж на теб по ще вярвам отколкото на някакви снимки) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Октомври 29, 2007 Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 Дами и господа, не спорете.Познавам ги извънземните от Благоевград!Разкошна партия са с едно малко извънземно /по моя преценка полът му съответства на земните момиченца/...ЕТО ГИ !!! /цък/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
borg_georgi Публикувано Ноември 18, 2007 Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 Ще се радвам ако има с кой да поговоря сериозно по тази тема преди около месец и половина имах много материяли за НЛО но скапаното пс отказа и те заминаха ... . :'( повечето хора невярват в подобни неща но аз имам своя гледна точка а хората като мен са много малко..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Януари 19, 2008 Report Share Публикувано Януари 19, 2008 Ето поста в блога ми > http://mitaka.thefreezone.info/blog/?p=16 Дал съм линкове към видеота и снимки. Но според мен това е поредната хитра измама.Изънземни не ги ли виждате всеки ден?!Аз лично ги виждам всеки ден...извънземните ни завладяха...Кажете как да се спасим и какво да правим, за да се отървем от тях?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост