Jump to content

Ограничение за пускане на нови теми


Препоръчан пост

Поради постоянните грешки на потребители и пускането на теми с въпроси и проблеми в разделите за статии, ревюта, ръководства и преводи, на въпросните раздели се налага ограничение да не могат да се публикуват теми от обикновени потребители (не се отнася за екипа на SoftVisia). Може би наистина е трудно за потребителите да се досетят къде да пускат темите си. Така ще бъдат улеснени (надявам се).

 

Споменавал съм го и друг път, но ще го направя отново: разделите в секция "Статии, ревюта и преводи на програми" са само за цели материали, а не за теми, свързани с проблеми или въпроси за някоя програма, Windows и т.н. За тях си има съответните раздели по-надолу.

 

Ограничението се отнася само за публикуването на нови теми. Публикуването на нови коментари не е променяно.

 

Ако някой потребител желае да пусне някакъв написан от него материал, може да го пусне в раздел "Ръководства в процес на разработка" (за който не важи ограничението) и след като е готов с работата по него да се обърне към някой модератор или администратор чрез лично съобщение, който ще прегледа темата и ако е наистина готова, ще бъде преместена в съответния раздел.

Link to comment
Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Създай ново...