jelio_jelev Публикувано Август 25, 2008 Report Share Публикувано Август 25, 2008 Ще взема да задам и аз един въпрос, който ме мъчи откакто видях темата. Може би ще ви се стори глупав, но аз не мога да си отговоря. Та въпроса е следния: имам два компютъра в две съседни стаи, ако им взема и на двата безжични мишки и клавиатури дали ще има проблем като ги използвам. По-точно сигналите от двете мишки и клавиатури дали ще се преплитат или пречат или ще си работят нормално всяка мишка и клавиатура с нейния си компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Август 25, 2008 Report Share Публикувано Август 25, 2008 Ще взема да задам и аз един въпрос, който ме мъчи откакто видях темата. Може би ще ви се стори глупав, но аз не мога да си отговоря. Та въпроса е следния: имам два компютъра в две съседни стаи, ако им взема и на двата безжични мишки и клавиатури дали ще има проблем като ги използвам. По-точно сигналите от двете мишки и клавиатури дали ще се преплитат или пречат или ще си работят нормално всяка мишка и клавиатура с нейния си компютър? Не се притеснявай, няма да има проблем! Всяка една е със собствен код на разпознаване и шифриране на сигнала, така че не трябва да си влияят взаимно. Малко офф. Я си представи следния куриоз: Шеф на фирма, решава да снабди офиса си с безжични мишки на една фирма и сяда да си играе Пасианса... И в този момент на всички екрани на неговите подчинени се показва "зеления екран"...Не, това е само част от един сън.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Август 26, 2008 Report Share Публикувано Август 26, 2008 Ха Ха. Не се бях замислял за това ама като гледам, че китайските катинари да речем имат около десетина вариянта на ключовете и ако и при кодовете на клавиатурите (които в повечето случаи са китайски) е така този шеф определено ще си има проблеми с офис оборудването. . А иначе благодаря за бързия отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост