Jump to content

проблем със смяната на интернет адреса на началната страница


Препоръчан пост

Имам проблем исках да си сменя началния адрес на страницата като вляза в интернет да ми излиза about:blank опитах по начина който си знам контрол панел интернет опшанс use blank about:blank apply и ok на единия компютър стана без проблем но на другия не.... Къде може да е проблема?

Предполагам че въпроса ми е доста глупав, но наистина не знам къде е причината да не се получава. Надявам се да можете да ми помогнете

Link to comment
Сподели другаде

Ще обясниш ли точно какво се получи след смяната на компютъра, на който не е станало, или да се мъчим да гадаем? Съобщения за грешка нещо? Кой сайт зарежда в момента?
Link to comment
Сподели другаде

всъщност когато се опитах да променя адреса на единия компютъра и не стана реших да пробвам на друг и стана, а на този който не стана след като се опитах да променя адреса през контрол панела след това като отворих интернет страницата и проверих дали се е сменил, но не се беше сменил , беше същия . Но не не ми е излизала никаква грешка. Всичко си се изпълнява както трябва но на края не се променя нищо. За съжаление не мога да кажа адреса в момента , не го помня а лаптопа не е при мен.
Link to comment
Сподели другаде

Изтегли HijackThis 1.99.1 (213KB), която съм преименувал нарочно, стартирай я и кликни Do a system scan and save a logfile. Това ще създаде текстов файл в същата папка. Копирай съдържанието му тук или прикачи файла към темата, както ти е по-удобно.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...