gosh_feeling Публикувано Август 18, 2008 Report Share Публикувано Август 18, 2008 Имам проблем исках да си сменя началния адрес на страницата като вляза в интернет да ми излиза about:blank опитах по начина който си знам контрол панел интернет опшанс use blank about:blank apply и ok на единия компютър стана без проблем но на другия не.... Къде може да е проблема? Предполагам че въпроса ми е доста глупав, но наистина не знам къде е причината да не се получава. Надявам се да можете да ми помогнете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2008 Report Share Публикувано Август 18, 2008 Ще обясниш ли точно какво се получи след смяната на компютъра, на който не е станало, или да се мъчим да гадаем? Съобщения за грешка нещо? Кой сайт зарежда в момента? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gosh_feeling Публикувано Август 18, 2008 Author Report Share Публикувано Август 18, 2008 всъщност когато се опитах да променя адреса на единия компютъра и не стана реших да пробвам на друг и стана, а на този който не стана след като се опитах да променя адреса през контрол панела след това като отворих интернет страницата и проверих дали се е сменил, но не се беше сменил , беше същия . Но не не ми е излизала никаква грешка. Всичко си се изпълнява както трябва но на края не се променя нищо. За съжаление не мога да кажа адреса в момента , не го помня а лаптопа не е при мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2008 Report Share Публикувано Август 18, 2008 Някакви инсталирани защитни програми: антивирусна, защитна стена, антиспай програми, други? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gosh_feeling Публикувано Август 18, 2008 Author Report Share Публикувано Август 18, 2008 има само антивирусна НОД 32 друго няма Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 18, 2008 Report Share Публикувано Август 18, 2008 Изтегли HijackThis 1.99.1 (213KB), която съм преименувал нарочно, стартирай я и кликни Do a system scan and save a logfile. Това ще създаде текстов файл в същата папка. Копирай съдържанието му тук или прикачи файла към темата, както ти е по-удобно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gosh_feeling Публикувано Август 19, 2008 Author Report Share Публикувано Август 19, 2008 не знам какво направин там из настройките но някак си стана... Иначе благодаря ти страшно много че обърна внимание на проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост