jelio_jelev Публикувано Септември 4, 2008 Report Share Публикувано Септември 4, 2008 А защо не пробваш да копираш иконата от която си пускаш нета в Startup? При мен това действа. И другото което е: би трябвало да имаш и папка All Users, там също трябва да има Startup, копирай го и там и пробвай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 4, 2008 Report Share Публикувано Септември 4, 2008 Опиши стъпка по стъпка това, което правиш, за да си "пуснеш нета". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 12, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2008 В СТАРТ МЕНЮ-то имам шорткът (сам си го поставих там). Натискам го и ми тръгва нета, но това става ръчно, а аз искам автоматично - със стартирането на системата да имам и нет . Пробвах по-гореописаните начини, но не става :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 13, 2008 Report Share Публикувано Октомври 13, 2008 Покажи един screenshot от папката Network Connections, така ще разберем какъв тип връзка използваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 13, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2008 Не мога. Изписва ми това: Качването се провали. Помолете администратора да провери дали директорията за прикачени файлове е налична. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 13, 2008 Report Share Публикувано Октомври 13, 2008 Е, качи го на хостинг за картинки тогава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Октомври 13, 2008 Author Report Share Публикувано Октомври 13, 2008 ТУК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост