ozic Публикувано Август 15, 2008 Report Share Публикувано Август 15, 2008 Как при пускане на компютъра да тръгва и интернета автоматично? Търсих из настройките, но няма такава отметка :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 15, 2008 Report Share Публикувано Август 15, 2008 Какво значи да тръгва автоматично ? Сега не тръгва ли ? Опиши малко по-подробно проблема и с коя ОС си ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 15, 2008 Author Report Share Публикувано Август 15, 2008 С Уиндоус ХР съм. А проблема е следният: Скайп и Биткомет съм ги направил да се зареждат автоматично с пускането на компютъра, но без интернет не ми вършат работа. Когато ме няма в нас компютъра го пускат, но забравят за нета. Искам като се пусне компютъра да тръгват не само програмите но и нета. Има ли начин да стане? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Август 15, 2008 Report Share Публикувано Август 15, 2008 Погледни тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 21, 2008 Author Report Share Публикувано Август 21, 2008 Разгледах посочената тема, но това не го разбрах: forka2k: Копираш Shortcut-а в Startup и след това отиваш на Properties и от там на Options таба и махаш отметката на Prompt for name and password, certificate, etc. и готово. Лично е изпробвано ;-) Ще ми го обясниш ли по-подробно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 21, 2008 Report Share Публикувано Август 21, 2008 Описано е доста ясно. Ти кое не разбра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 21, 2008 Author Report Share Публикувано Август 21, 2008 Къде се намира тоя Startup, къде е Properties. Засега това не разбрах, а също и не разбрах кой Shortcut трябва да копирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 21, 2008 Report Share Публикувано Август 21, 2008 Startup: C:\Documents and Settings\\Start Menu\Programs\Startup. Можеш да отвориш папката и с двоен клик върху Startup от Start -> All Programs, ако другото ти е сложно.Там копираш shortcut на въпросната интернет връзка.Properties се отнася за замата връзка в Network Connections. Още ли е неясно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 21, 2008 Author Report Share Публикувано Август 21, 2008 Не става :(. Рестартирах компютъра, но после пак трябва ръчно да пусна нета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skywalker Публикувано Август 21, 2008 Report Share Публикувано Август 21, 2008 Бахму и кълбенцето, търках, търках - пак не ще да ми каже как си пускаш интернета... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 21, 2008 Author Report Share Публикувано Август 21, 2008 Skywalker вместо да остроумничиш може да помогнеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skywalker Публикувано Август 29, 2008 Report Share Публикувано Август 29, 2008 Повече помощ от това, при тези изходни данни - нтцъ!Вместо да комплексарничиш, вземи, че дай исканата информация - какво правиш 1:1, за да си пуснеш ръчно интернета, какво има в Network connections и т.н. В момента си в ситуацията: "Докторе, боли ме зъб! - Кой зъб? - Нали си доктор, ти ми кажи!" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
koii Публикувано Август 29, 2008 Report Share Публикувано Август 29, 2008 PPPoE ли ти е връзката? Ако е PPPoE ще се оправиш по гореописания начин! Отново: копираш иконката на PPPoE кънекцията в C:\Documents and Settings\потребител\Start Menu\Programs\Startup. Трябва да изключиш автоматичния промпт за юзър и парола при стартиране на връзката! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skywalker Публикувано Август 31, 2008 Report Share Публикувано Август 31, 2008 А може и VPN да е, и PPPoA да е и т.н.Няма инфо, това е... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Септември 4, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 4, 2008 Не знам как да разбера каква ми е връзката: PPPoA или VPN. Ето малко инфо: 1. В директория "С" имам следните папки: C:\Documents and Settings -> Administrator -> All Users -> Katil В коя от трите да търся Startup? 2. В Control Panel имам следната папка свързана с нета: Network Connections -> Network Setup Wizard -> New Connection Wizard -> Local Area Connection -> Unacs Кое трябва да копирам в Startup? П.П. Трябва ли ви и друга информация и каква? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост