htpl Публикувано Август 14, 2008 Report Share Публикувано Август 14, 2008 някои може ли да ми обясни какво означава 10 GB месечен трафик гледам го в рекламите на gsm операторите и БТК за интернет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 14, 2008 Report Share Публикувано Август 14, 2008 За 1 месец можеш да ползваш 10 ГБ трафик, в смисъл.. изтеглиш един филм 700 МБ и вече 0.7 ГБ от тези 10 са вече използвани.Браузването из страниците същи взима трафик(за зареждане на картинки менюта и т.н.) Дано да ти е станало поне малко по-ясно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Август 14, 2008 Report Share Публикувано Август 14, 2008 10 GB ??? За интернет, който ще се ползва през мобилен телефон е много това нещо бре / според мен /. Да не става въпрос за 10 МВ ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Август 15, 2008 Report Share Публикувано Август 15, 2008 И аз мисля че е адски много и може би е Мб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Август 15, 2008 Report Share Публикувано Август 15, 2008 Чак пък много, в нормално - развитите страни мобилния трафик е да не казвам безплатен... крайно време е и нашите да се усетят... П.С Как искам да съм Японец... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
htpl Публикувано Август 15, 2008 Author Report Share Публикувано Август 15, 2008 Мерси на всички вече ми стана по-ясно този интернет не е мобилен а за домашни компютри сигурен съм че са по 10 ГБ но видях че предлагат и по 12 ГБ, според мен този интернет е за хора които само браузват а не за такива като мен защото ще ми стигне само за 2 дена Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Август 15, 2008 Report Share Публикувано Август 15, 2008 Мерси на всички вече ми стана по-ясно този интернет не е мобилен а за домашни компютри сигурен съм че са по 10 ГБ но видях че предлагат и по 12 ГБ, според мен този интернет е за хора които само браузват а не за такива като мен защото ще ми стигне само за 2 дена Не това е интернет за хора в движение, ръгаш картата в лаптопа и имаш връзка навсякъде, особено полезно за разни бизнесмени които се нуждаят от елемнтарна комуникация в непредвидени моменти, за факсове, браузване та дори и скайп/ ICQ е идеално като план, още помня как до преди няколко години се предлагаха пакети от кабеларките с размеро по 2-3 ГБ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Август 15, 2008 Report Share Публикувано Август 15, 2008 Ползвам такъв модем за работа http://www.vodafone.es/empresas/servicios/datos/modem_conecta/att00015408/e220_hsdpacopia.jpg в Испания и лимита е 5 Gb (45 € / месец). Е да има и без лимит но е по скъпо. Тези 5 Gb са ми предостатъчни и то не за непредвидени моменти, а за работа. Та за това ми се стори 10 Gb страшно много. Иначе нали в БГ всичко се развива светкавичвно и нищо чудно утре да спрат да пишат на пишещи машини пълномощните пред паспортните служби и да започнат да ползват така наречените принтери. http://www.digitalbg.info/bgescom/e107_images/emotes/default/ghi.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Август 16, 2008 Report Share Публикувано Август 16, 2008 Я недей да приказваш такива работи.... Знаеш ли колко е гот да висиш по опашките... само като си спомня големите опашки за новите лични карти.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Август 16, 2008 Report Share Публикувано Август 16, 2008 Знам ...Само преди месец вадих паспорт на дъщерята и направо адреналина си го събирах в шишенца да си имам за друг път. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост