Българче Публикувано Април 21, 2006 Report Share Публикувано Април 21, 2006 Една игричка която много ми хареса! По наше му мисля,че му викаме къде е топчето Хайде приятно игране Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Април 21, 2006 Report Share Публикувано Април 21, 2006 ЕеееееееееДобре ле Българче много добра игра.Много ми харесва кадо дигаш левели става много по трудно.Мерси за играта много е заребителна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 21, 2006 Author Report Share Публикувано Април 21, 2006 Ами надявам се и другите да я харесат! На 50-ти левел се отказах,че ми стана безинтересно! И не знам до кой левел се играе,ако някой има нервите да стигне го края да постне колко са нивата! Пък и както забелязах има"Гейм А и Гейм Б" не намерих разлика м/у двете в началото,но може да е в нивата! На другите пожелавам пак приятна игра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Април 21, 2006 Report Share Публикувано Април 21, 2006 В гейм Б каквото е нивото толкова са и движенията. А иначе - бравос 50 ниво си е много. Аз до 16 изкарах(с една грешка) ама после тука от взиране ми се насълзи окото та леко почнах да се излагам :lol: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 21, 2006 Author Report Share Публикувано Април 21, 2006 (Редактиран) В гейм Б каквото е нивото толкова са и движенията. А иначе - бравос 50 ниво си е много. Аз до 16 изкарах(с една грешка) ама после тука от взиране ми се насълзи окото та леко почнах да се излагам :lol: М добро око имаш .Аз може би не съм го видял защото ми се спи! Ама мисля,че и в Гейм А е по същия начин.Защото на по горните нива ми се струваха баят движенията!Както и да е важното е да се забавляваме Редактиран Април 21, 2006 от Българче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Април 22, 2006 Report Share Публикувано Април 22, 2006 До 44 стигнах и се отказах,защотото ми писна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 22, 2006 Author Report Share Публикувано Април 22, 2006 До 44 стигнах и се отказах,защотото ми писна! Браво! На мене ми писна по нататъка .Но пак е добър резултат!Аз мисля да видя колко нива има тази игричка :rolleyes: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 22, 2006 Author Report Share Публикувано Април 22, 2006 Ето още игричка с която може да се забавляавте пак! Tic-Tac-Toe(или морски шах)Highway(Нещо като да подредим пъзелче)Copter(забавно е)Grid Lock(подобие на Hightway)Ping-Pong 3D (За маняци на пинпонгът) Е за сега толкова от мене,ще гледам да поствам още игрички! И искам да помоля някой от модераторите или администраторите да прекръсти темата на: Забавни игрички Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Април 22, 2006 Report Share Публикувано Април 22, 2006 Една игричка която много ми хареса! По наше му мисля,че му викаме къде е топчето Хайде приятно игране Браво! На мене ми писна по нататъка .Но пак е добър резултат!Аз мисля да видя колко нива има тази игричка :rolleyes: Аз стигнах на Game A до 87 левел и ме заболяха очите и се отказах.Ще гледам да направя 100-тен левел и ако го направя ще пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Rub4o Публикувано Април 23, 2006 Report Share Публикувано Април 23, 2006 (Редактиран) Ето ви една игрица и от мене:Не се сърди човече (мултиплеър) Редактиран Април 23, 2006 от Rub4o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 23, 2006 Author Report Share Публикувано Април 23, 2006 Eто още една от мен: Curve Ball Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KORTESS Публикувано Февруари 23, 2007 Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 Ето една много забавна и зарибяваща игра, която открих, стигнах някъде до 22 000 точки естествено не от първият път http://games.webgoldminer.com/game3/play.php Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fin4agata Публикувано Март 2, 2007 Report Share Публикувано Март 2, 2007 Много добри игри.Единственно на пинг понга не бях много добър... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KORTESS Публикувано Март 23, 2007 Report Share Публикувано Март 23, 2007 http://funtuk.com/modules/flashgames/game.php?lid=99 Хайде да видим, кой има добра визоална памет!! Лично аз стигнах до 307 точки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Март 23, 2007 Report Share Публикувано Март 23, 2007 http://funtuk.com/modules/flashgames/game.php?lid=99 Хайде да видим, кой има добра визоална памет!! Лично аз стигнах до 307 точки. Аз успях до 952 точки, ама пак ще пробвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост