Jump to content

Препоръчан пост

Възможно ли е да се провери точно какво е пускано от един принтер или само някои от последните страници могат да се възтановят и изобщо някои наясно ли е с паметта която посочват 16, 32mb. Имам проблем с едни докумнети които по рано бях принтиирал но сега съм с друг компютър и не мога да си възтановя роботат ако е възможно нещо от принтерската памет някои да ми каже може ли да се направи нещо.
Link to comment
Сподели другаде

Това, което искаш, е възможно само при някои модели принтери или при наличие на print server, който да съхранява копия от отпечатаните документи. Паметта на стандартните принтери служи за буфер при печата с цел избягване на претоварванията по мрежата и по-бърза комуникация между устройствата. В общия случай няма как да възстановиш информация за отпечатан документ от тази памет; естествено, това, което съм написал, са принципни положения - аз няма как да знам каква е ситуацията при теб (с какви устройства работиш), а ти не си казал нищо конкретно за принтера, с който работиш.
Link to comment
Сподели другаде

Преди около година и нещо бях попаднал на една програма, която записва като .jpg всяка отпечатана страница, информация за датата и времето на отпечатване и още няколко неща, за жалост не си спомням името, мисля, че беше руска. Може да потърсиш с някоя търсачка по ключови думи. Ще се поровя и ако попадна на някакви следи ще пиша.

 

Намерих програмата. Ето тук можеш да видиш възможностите и. Останалото зависи от теб!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...