vania66 Публикувано Януари 26, 2008 Report Share Публикувано Януари 26, 2008 Може ли някой да ми помогне с Hot potatoes? Благодаря Ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven_ko61 Публикувано Януари 26, 2008 Report Share Публикувано Януари 26, 2008 VLC и Media Player Classic ,може би най-добрите и най-използвани нямат български превод.Някой не би ли се заел с тях? Media player ТОва е: http://www.bg-interface.net/archives_abc.php?character=m А ето и 2: http://www.bg-interface.net/archives_abc.php?character=v Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Evda Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 Здравейте! Искам да попитам има ли превод на Photoscape и ако да от къде да го изтеля?Ако все още няма бих желал някой да го преведе това е един чудесен редактор със много големи възможности!!!Благодаря ви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petia93 Публикувано Февруари 21, 2008 Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Здравейте, искам да попитам може ли някой да преведе тази програма за биоритмите на всеки човек? Тя е много полезна. Преди време по нея в градския транспорт изчисляваха критичните точки на шофиорите и ги слагаха почивка в тези дни.Предварително Ви благодаря.БиоритмиКритични са дните, когато се събират 2 или 3 от линиите в един ден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chochi33 Публикувано Март 15, 2008 Report Share Публикувано Март 15, 2008 Може ли да се намери превод за SUPERAntiSpyware Professional 4.0.0.1142 благодаря ви предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nar Публикувано Март 24, 2008 Report Share Публикувано Март 24, 2008 Някой ако знае линк към БГ интерфейс за Nero 7 Ultra EditionБлагодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 24, 2008 Report Share Публикувано Март 24, 2008 Някой ако знае линк към БГ интерфейс за Nero 7 Ultra EditionБлагодаря предварително!Намерих само за Premium - http://bg-interface.net/view.php?id=39 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nar Публикувано Март 25, 2008 Report Share Публикувано Март 25, 2008 Намерих само за Premium - http://bg-interface.net/view.php?id=39 Мисля, че и това ще свърши работа- поне за някои от приложенията- поне е направено грамотно.Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chefo3s Публикувано Март 26, 2008 Report Share Публикувано Март 26, 2008 Някой ще може ли да преведе GetDataBack.v3.03 На всякъде по форуми те казват че е най добрата за възтановяване на файлове но никаде не намерих обяснение как се работи с нея на Български,някой ако може да помогне.Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nar Публикувано Април 10, 2008 Report Share Публикувано Април 10, 2008 hiНе намирам превод на corelDRAW11, ако някой знае нещо по въпроса да бутне едно рамо.Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 10, 2008 Report Share Публикувано Април 10, 2008 hiНе намирам превод на corelDRAW11, ако някой знае нещо по въпроса да бутне едно рамо.Благодаря!Съжалявам, че ще те разочаровам, но програмата е доста голяма и ме съмнява, че някой ще се навие да я преведе. ПС: Сега е моментът някой да покаже, че греша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Biskata Публикувано Април 10, 2008 Report Share Публикувано Април 10, 2008 Здравейте,Много ще се радвам, ако някой се захване с превода на Vista Manager. Програмата е много добра и върши чудесна работа. Има много подробни обяснения за всяка опция и настройка, поради което би било добре да е преведена на роден език. Силно се надявам някой да обърне внимание на тази програма. Казаха ми, че програмата може да се преведе с UltraEdit 32. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 11, 2008 Report Share Публикувано Април 11, 2008 Здравейте,Много ще се радвам, ако някой се захване с превода на Vista Manager. Програмата е много добра и върши чудесна работа. Има много подробни обяснения за всяка опция и настройка, поради което би било добре да е преведена на роден език. Силно се надявам някой да обърне внимание на тази програма. Казаха ми, че програмата може да се преведе с UltraEdit 32.UltraEdit 32 e HEX редактор до колкото ми е известно. Преводът с такъв инструмент теоретично е труден, практически е невъзможен. Освен това не успях и без това да намеря къде програмата "крие" своите стрингове с текста, а в добавка и братушките нямат русификатор, което ме навява на мисълта, че програмата има някакъв механизъм, който не позволява файловете й да бъдат редактирани Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Biskata Публикувано Април 11, 2008 Report Share Публикувано Април 11, 2008 UltraEdit 32 e HEX редактор до колкото ми е известно. Преводът с такъв инструмент теоретично е труден, практически е невъзможен. Освен това не успях и без това да намеря къде програмата "крие" своите стрингове с текста, а в добавка и братушките нямат русификатор, което ме навява на мисълта, че програмата има някакъв механизъм, който не позволява файловете й да бъдат редактираниНе е така. Питай Bfaf. Той ми каза, че може, но той има проблеми с кирилицата под Vista и затова не може да го направи. Чрез програмата UltraEdit 32 се превежда пишейки шестнайсетично. Показа ми снимки. Ето ТАЗИ и ТАЗИ. Въпроса е дали някой може да го направи например под XP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 12, 2008 Report Share Публикувано Април 12, 2008 като натиснеш ctrl+h ти ги изкарва в по-човешки вид и кирилицата излиза коректно, но като добавя допълнителни букви ми скапва файла, явно изпускам нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост