naruto Публикувано Май 22, 2006 Report Share Публикувано Май 22, 2006 (Редактиран) Аз ще помоля за превод на MKVExtract програмката е елементарна и няма кой знае какво за превеждане но ще ми е наистина приятно да си я имам на роден език Служи за извличане на субтитри от mkv(това е контеинера) преведена е на английски,испански и френски за съжаление не откривам езиковите фаилове.Не се инсталира ето я и нея http://godking.data.bg/MKVExtract%201.5.5.zipБезплатна е! Бих се зарадвал и на превод за VideoInspector но да не ставам нахален Редактиран Май 22, 2006 от naruto Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 23, 2006 Report Share Публикувано Май 23, 2006 Аз ще помоля за превод на MKVExtract програмката е елементарна и няма кой знае какво за превеждане но ще ми е наистина приятно да си я имам на роден език Служи за извличане на субтитри от mkv(това е контеинера) преведена е на английски,испански и френски за съжаление не откривам езиковите фаилове.Не се инсталира ето я и нея http://godking.data.bg/MKVExtract%201.5.5.zipБезплатна е! Бих се зарадвал и на превод за VideoInspector но да не ставам нахален Писах на авторите и на двете програми и чакам отговор да видим какво ще стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Май 23, 2006 Report Share Публикувано Май 23, 2006 (Редактиран) Благодаря дано стане нещо Редактиран Май 23, 2006 от naruto Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Юни 2, 2006 Report Share Публикувано Юни 2, 2006 Здравейте на всички преводачи. Много ще се радвам да видя НОД32 на Български. Мисля че много хора ще се радват на превода на тази чудесна програма. :bye1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 2, 2006 Report Share Публикувано Юни 2, 2006 Говорих на два пъти с тях, веднъж с ESET в щатите и вторият път с предаставителите им в БГ, но и двата пъти ми казаха, че засега нямали нужда от превод. Мисля, че и Dumper беше започнал нещо, но помня какво стана. Иначе можеш да направиш две неща:1. Да прочетеш статията за НОД, която имаме във форума - http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=22. Да посетиш бългаският сайт на програмата, където също има полезна информация - www.nod32.bg Ако получим зелена светлина, веднага ще я преведем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Юли 7, 2006 Report Share Публикувано Юли 7, 2006 Писах на авторите и на двете програми и чакам отговор да видим какво ще стане Предполагам не са ти отговорили :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 7, 2006 Report Share Публикувано Юли 7, 2006 Получих отговор от MKV, но честно казано още не ми е останало време да се занимавам. Ще се пробвам тази събота и неделя и дано да успея, понеже не е малко работа. Иначе от втората компания - никакъв отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WarezRu Публикувано Юли 20, 2006 Report Share Публикувано Юли 20, 2006 Някой да има идея откаде да си дръпна или как да преведа това чудо,ако има бг езико пакет моля за линк,ако не някой да ми обясни как се превежда мерси предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
xm_style Публикувано Юли 20, 2006 Report Share Публикувано Юли 20, 2006 най-добрия превод е превода на - на лов.сом Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WarezRu Публикувано Юли 20, 2006 Report Share Публикувано Юли 20, 2006 най-добрия превод е превода на - на лов.сом Дай линк че не го намирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 20, 2006 Report Share Публикувано Юли 20, 2006 Дай линк че не го намирам линк:http://mods.invisionize.com/db/index.php/f/6255 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 25, 2006 Report Share Публикувано Юли 25, 2006 При моите уважения към преводача от nalov, превода на места е отвратителен, пълен с правописни и всякакви други грешки. В момента превеждам нашия форум и като приключа ще кача превода в темата за преведените програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogo_57 Публикувано Август 4, 2006 Report Share Публикувано Август 4, 2006 Някой може ли да преведе ACDSee Pro 8.1.99 това е една от най-добрите програми за редактиране наснимки.Потърсих на много места ,но никъде не намерих превод за нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mishoval Публикувано Август 15, 2006 Report Share Публикувано Август 15, 2006 Някой може ли да преведе ACDSee Pro 8.1.99 това е една от най-добрите програми за редактиране наснимки.Потърсих на много места ,но никъде не намерих превод за нея.Търсил съм го многократно, но никъде не намерих.Затова пък в руските сайтове има за всякакви версии на тази програма.Ако те устройва, търси някой сайт с русификатор,примерно http://www.soft.winsov.ru/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mishoval Публикувано Август 15, 2006 Report Share Публикувано Август 15, 2006 Някой може ли да даде линкче?В краен случай-може и русификатор.Благодаря за вниманието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост