Biskata Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Nicky написа: като натиснеш ctrl+h ти ги изкарва в по-човешки вид и кирилицата излиза коректно, но като добавя допълнителни букви ми скапва файла, явно изпускам нещоАз не мога да работя с тази програма иначе щах да опитам. Ще кажа на Bfaf за кирилицата, дано той успее да получи здрав файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nar Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Nicky написа: Съжалявам, че ще те разочаровам, но програмата е доста голяма и ме съмнява, че някой ще се навие да я преведе. ПС: Сега е моментът някой да покаже, че греша По-принцип си прав, но ако няколко човека обединят усилия- поделяйки си различните приложения- може да се случи чудо.Така или инъче, българите трябва да се научим да работим в екип, зада ни се случват хувавите неща! Трябва ни един мениджър, да раздели програмата на парчета, да раздаде тези парчета на отделните момчета а след това момчетата да сглобят парчетата Не е сложно, струва ми се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Идеята ми допада страшно много. Само сега остава да се намерят и желаещи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Май 7, 2008 Report Share Публикувано Май 7, 2008 Търся превод на български език на WinXP Manager Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petia93 Публикувано Май 13, 2008 Report Share Публикувано Май 13, 2008 Quote Здравейте, искам да попитам може ли някой да преведе тази програма за биоритмите на всеки човек? Тя е много полезна. Преди време по нея в градския транспорт изчисляваха критичните точки на шофиорите и ги слагаха почивка в тези дни.Предварително Ви благодаря.БиоритмиКритични са дните, когато се събират 2 или 3 от линиите в един ден.Не може ли някой да преведе тази програма. Полезна е за всички. Предварително благодаря.Биоритми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ЦветанМ Публикувано Май 22, 2008 Report Share Публикувано Май 22, 2008 Моля помогнете ми ,ако някой знае има ли и ако има откъде да намеря превод за "ZoneAlarm Internet Security Suite"!Благодаря ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Юни 2, 2008 Report Share Публикувано Юни 2, 2008 Само да попитам мога ли да подам желание за превод на игра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 3, 2008 Report Share Публикувано Юни 3, 2008 По принцип нищо не ти пречи да дадеш заявка. Отделен е въпросът, че шансовете играта да може да бъде преведена са почти нулеви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Юни 3, 2008 Report Share Публикувано Юни 3, 2008 Аха знам но може би ще се намери някой Играта се казва Port Royale 2.Ето официалния сайт на играта,тя е нещо от типа на стратегиите.Ето и една статийка за играта на български. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven_ko61 Публикувано Юни 3, 2008 Report Share Публикувано Юни 3, 2008 ЦветанМ написа: Моля помогнете ми ,ако някой знае има ли и ако има откъде да намеря превод за "ZoneAlarm Internet Security Suite"!Благодаря ви предварително! Предлагам ти на руски : http://softsearch.ru/pcgi/search.cgi?text=...%fb%20zonealarm - тук можеш да потърсиш твоята версия .......... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 7, 2008 Report Share Публикувано Юни 7, 2008 С гордост обявявам, че от вчера ImgBurn се сдоби с превод на български език. Можете да го изтеглите от тази страница. Разархивира се в папка Languages в папката на ImgBurn (по подразбиране е C:\Program Files\ImgBurn\Languages). След това се стартира програмата, меню Tools -> Settings... и се избира език от падащото меню Language.Сметнах, че една от най-добрите (може би дори най-добрата) програма за запис на дискове заслужава превод, затова направих такъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skulls Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Здравейте, търся превод на vBulletin. Мерси предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Септември 13, 2008 Report Share Публикувано Септември 13, 2008 Здравейте! Искам да попитам дали някой знае кога Google ще пуснат български за Picasa 3 ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 19, 2008 Report Share Публикувано Септември 19, 2008 IVAN написа: И на мен лично ми хареса доста повече Picasa 3, но май още няма български превод. Предполагам, че е във финалната версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Декември 12, 2008 Report Share Публикувано Декември 12, 2008 Търся превод на български на Diskeeper 2009 Pro Premier Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост