Jump to content

Желания за превод и линкове към превод на програми

Препоръчан пост

On 6/24/2010 at 4:50 PM, toni_87 написа:

Здравейте!

Ще бъда много благодарна,ако някой се наеме да преведе AUTOCAD CIVIL 3D 2008 или може някой да ми каже как мога аз да си я преведа!!!!

Трудна работа ! Едва ли някой ще се хване да я превежда безплатно, а очевидно от Autodesk също нямат голям интерес продуктите им да са на български. Преди време усилено търсих превод на AutoCAD 2008, пущах множество призиви за помощ на различни места , но уви. Заех се сам и поради липса на знания и умения в подобен род начинания , май си избрах най-трудният начин - пряка редакция на мета таговете (мисля, че така се води). Не е нещо сложно, но пък отнема много време и до момента съм готов с по-голямата част от менюто на AutoCAD. За останалата част просто нямам идея кога и как ще я направя - някои от думите не разбрах как точно да ги преведа, за повечето команди и съкращения да не говорим .... Използвах за целта едно ръководство и смея да твърдя, че до момента превода е точен. С други думи превеждам менюто, но цялата програма не е по силите ми.

Така изглежда прозореца на AutoCAD 2008 след промяната на български ! :bgflag:

post-12705-017214200 1285615993_thumb.png

Сподели другаде

• 2 months later...
  • Отговори 177
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

здравейте

имам нуйда от превод на една малка програмка, но не мога да отворя фаила с езика.(няма с какво) и се питам ако дам един линк дали някои ще ми помогне

http://fail1.hit.bg/INFOS.ENG

:bgflag:

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Сподели другаде

On 11/28/2010 at 10:42 PM, Joro_85 написа:

здравейте

имам нуйда от превод на една малка програмка, но не мога да отворя фаила с езика.(няма с какво) и се питам ако дам един линк дали някои ще ми помогне

http://fail1.hit.bg/INFOS.ENG

Така няма да стане (само с това файлче). Ако има възможност за превод, авторът на програмата трябва да има помощна програма за превод. Не казваш и коя е програмата.

Сподели другаде

• 4 weeks later...

http://img.zamunda.net/bitbucket/womble_intro.jpg

MPEG Video Wizard DVD е продукт, който комбинира в едно всички останали продукти на Womble Multimedia Inc - MPEG Video Wizard и MPEG2VCR. Характерно за програмата е премахване на комерсиалните части (рекламите) от вашите филми, заснети от телевизията, без прекодиране, което означава че записът ще бъде 1:1 с оригиналният, без никаква загуба на качеството. Особеност на програмата е функнцията "smart rendering" - способността й да прекодира само местата в случаите, които го налагат. Същото важи и за момента, когато трябва да добавите преходни ефекти между клипове, което е свързано с прекодиране, програмата работи в интелигентен режим, като обработва само мястото на прекодирането.

http://img.zamunda.net/bitbucket/130406-MPEG_Video_Wizard_DVD.jpg

Програмата инсталира езиковите си файлове в папка Language и поддържа английски, немски и китайски. Линк за езиковия английски файл.

Ще ви бъда благодарен ако някои направи превода на български на тази прекрасна програма.

Сподели другаде

• 1 month later...
  On 3/16/2006 at 8:42 PM, Neuton Gimic написа:

Ръкавицата хвърлена! Предизвикателството прието, сър! Потапям се в дебрите на .sib файла. :blink:

Edit: Вчера седнах и за около час и половина преведох около 30% от програмата. Ако в събота и неделя ми остане свободно време, до понеделник мисля че ще има готов превод.

Не се мъчи да я превеждаш, вече те изпреварих :bgflag: За "FastStone Image Viewer 4.3" превода е готов. Можете да го изтеглите от:

Линк 1

Линк 2

Сподели другаде

На всички желаещи ще изпратя пълен превод на AutoCad и подробно обяснение.

Превода е лично мой и е универсален за 2007-8-9-10.

Форматът е КЮ. Не поддържа Риибон функцията.Скоро ще му правя тази

добавка но нямам лиценз за 2010.На тези варианти съм паснал менюто

посредством официалната руска версия.Около 2.75 мб.

Сподели другаде

• 4 weeks later...
Абе някой няма ли да преведе Malware Defender,като гледам,май доста хора вече я използват и искат да се научат да работят със програмата,и ако е преведена на български ще е още по-добре.Мерси.
Сподели другаде

Превод на програмата няма да има. Вече съм предложил на автора да я преведа, но той не е заинтересован от езици, различни от китайски и английски.

Съществува възможността за превод на самия изпълним файл - т.нар. от мен "селски" метод, но той не би бил официален, би бил в нарушение на лиценза на програмата и би бил адски неудобен, защото ще трябва всяка нова версия да се превежда наново от нулата.

Сподели другаде

• 2 weeks later...

Привет на всички.

Представям ви НАЙ - УДОБНАТА програма за напомняния/аларми - WinAlarm.

Това е всевъзможно най - прекрасния софтуер. Програма ви заема НИЩОЖНИ ресурси, вероятно няма да затрудни и компютър на въглища. Голяма е ЕДВА 1.8 MB , а интерфейсът и е изключително приятен.

Програмата има доста функции, които за мен са изключително приятни. Когато дойде време да ти напомни нещо, спира филмът, който си загладал във захлас и не спира, докато не и кажеш да спре (натиснеш определения бутон или върху напомнянето). Има много приятна музика докато известява... Тук идва готината част - можете да си заредите ваша песен, която да ви събужда, напомня и etc. Можете да забранявате алармите, можете да ги пускате всекидневно, седмично, месечно или ДОРИ годишно. Можете да въведете всички неща, които трябва да направите - дати, рожденни дни и каквото се сетите. Можете да пишете произволно съдържание в алармата:

Пример: "Свърши ли оная работа, където трябваше да ходиш до онзи, бе, галфон?" :haha:

Програмата предлага и възможността да си настроите напомнянията само в определен ден от седмицата (всяка седмица). Още по - хубавото е, че има лог файл, който помни всички ваши задачи/бележки/аларми, дори вие да сте ги премахнали от самата програма. Има и още допълнителни екстри, но вие ще си ги разгледате като я свалите.

Програмата е преведена от мен, но тъй като все още не мога да се свържа с автора, който да добави българския език към програма, ще добавя езиковия файл, който вие ще добавите в необходимата папка.

Можете да свалите последната версия на програмата от тук:

WinAlarm

Превода на програмата може да изтеглите от тук:

Bulgarian.rarFetching info...

След като сте инсталирали програмата ще трябва да "инсталирате" и езиковия файл. Това става много лесно:

Разархивирате "Bulgarian.rar" в избрана от вас папка/място. Разархивирания файл (Bulgarian.lng) ще трябва да сложим в папката на програмата. (Обикновен "Extract to" за по напредналите потребители)

Копирате "Bulgarian.lng" и го слагате във C:\Program Files\WinAlarm\Languages.

Излизате от програмата, след това я отваряте и сменята езика на български. Това става от нейното меню > Language > Bulgarian.

Надявам се програмата да ви хареса.

Поздрави,

Свастика.

Сподели другаде

• 1 month later...
  • 2 months later...
WinXP Manager v5.1.2 Това е точното наименование на програмата жестока е самоче за съжаление няма Български или Руски а толкова време се рових във интернет но нищо.
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

• Създай ново...