stanilabg Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Какво ви е мнението за тази конфигурация. Благодаря предварително за бързия отговор. П.П. Забравих за цената - около 400 лв.Report.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Можеше да дадеш доклада на разбираем език. Не че и така не се добива някаква представа, но все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Юли 8, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2008 За съжаление Windows-а е чешки, нямам избор. Или си мислил вида на текстовия документ? Дай някаква страница за лаптопи за да сравня цените. Лаптопа ще е за нашите, така че искам да видя дали да го купувам от тук (Словакия) или ще намеря нещо подобно в България. Дали има смисъл да го тегля от тук? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2008 Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Лично на мен ми се струва, че 400лв са може би мааалко множко за този лаптоп. Според мен ще може да се намери същия или по-добър за по-малко. Говоря за втора ръка. Може и да греша обаче. Лаптопът обаче е малко слабичък. Зависи и за какво ще се ползва, де, но това ще работи малко на ръба с Windows XP, особено ако се качат разни резидентни програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Юли 8, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2008 Лично на мен ми се струва, че 400лв са може би мааалко множко за този лаптоп. Според мен ще може да се намери същия или по-добър за по-малко. Говоря за втора ръка. Може и да греша обаче. Лаптопът обаче е малко слабичък. Зависи и за какво ще се ползва, де, но това ще работи малко на ръба с Windows XP, особено ако се качат разни резидентни програми. Имаш право. Вече го отказах. Също ми се стори слабичък. П.П. Можеш да премахнеш темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост