ceco987 Публикувано Юли 3, 2008 Report Share Публикувано Юли 3, 2008 Здравейте! Исках да попитам има ли значение колко голям е файла при сийдване за даване на коефициент. Аз някой торент от замунда да се тегли и в бит комет вместо даунлоад му давам сийд. Добре де, обаче съм подредил файловете по големина и сийдвам най- малките. Има ли значение дали файла трябва да е голям или малкък или броя на тегленияна торента? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юли 3, 2008 Report Share Публикувано Юли 3, 2008 Значи като сийдваш няма значение големината на файла. Трябва да си го свалил, да си го пуснал от торент клиента да е активен за сийд и няма значение от неговата големина, формат и т.н. Ако има хора да теглят - сиийдваш. Ако няма - чакаш да дойдат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco987 Публикувано Юли 3, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 3, 2008 значи ако е http://store.picbg.net/thumb/04/00/95d5ccab536d0400.jpgтака не се сийдва а ако е http://store.picbg.net/thumb/65/E1/6c919bb6019965e1.jpgтака се сийдва? Така ли? защото аз сийдвам 152 файла и накъде 20 са 2-рата снимка а другите са първата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Юли 3, 2008 Report Share Публикувано Юли 3, 2008 Коефициентът зависи единствено от общото количество сваляния - сийдвания.Пример: свалил си 3 филма по 700 МВ. Първият и вторият никой не ги тегли от теб, а третият има Upload 2100 MB - това значи, че имаш коефициент 1 от цялата работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юли 4, 2008 Report Share Публикувано Юли 4, 2008 Ти хубаво си дал картинки, но все пак кажи кой торент клиент ползваш ? Аз лично бих ти препоръчал µTorrent. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco987 Публикувано Юли 5, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2008 еми аз преди бях с µTorrent, но скоростта на интернета ми стана 3 пъти по бавна... сега съм с BitComet Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юли 9, 2008 Report Share Публикувано Юли 9, 2008 Значи при торентите не може да кажеш дали скоростта ти е паднала, ЗАЩОТО: Скоростта зависи от сийдърите, които поддържат торента. Колкото по-малко има, толкова по-бавно ще сваляш. Торент клиента няма нищо общо с това - той изсмуква колкото се може повече от всички сийдъри и скоростта на сваляне зависи от другите хора, не от теб(Освен ако ти не си задал на торент клиента някакви допълнителни настройки)µTorrent си има поле Status, в което пише текущия торенти какво прави - сваля ли се, сиийдва ли се, на пауза ли е и т.н. за това ти го препоръчвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco987 Публикувано Юли 9, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 9, 2008 аз не казвам, че скоростта на теглне или сийдване ми се е забавила а скоростта на браузване в интернет и всичко друго свързано с интернет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юли 10, 2008 Report Share Публикувано Юли 10, 2008 Ами виж сега. Когато сваляш и сийдваш използваш входящия и изходящия интернет и така съответно количеството интернет което е допуснато до теб се изчерпва и когато ти опиташ да браузваш и в същото време сваляш или сийдваш съвсем нормално е да браузваш бавно, защото интернета се ползва. Единственото ми обяснение, че като си ползваш БитКомет браузваш по-бързо е, че с БитКомет сваляш по-бавно, защото е по-калпав и така браузваш по-бързо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост