Destiny Публикувано Юли 29, 2008 Report Share Публикувано Юли 29, 2008 Ние вчера предадохме на Мони 2 кашона играчки от Варна.Тези дни ще има още, но ще видим дали ще ги дадем на нея, докато е в града или направо ще ги изпратим в Русе на Весо Димов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Юли 30, 2008 Report Share Публикувано Юли 30, 2008 Един огромен кашон вече пътува за Русе, друг е на път, утре ще го пусна.Специални благодарности на Деси за съдействието и на Ротаракт - Варна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 31, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Пууууу, дано да има някоя количка, че да си играя и аз ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Юли 31, 2008 Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Весо, надявам се нямаш нищо против, че се обръщам към теб така направо на малко име. Хората, които участваха в тази идея и подариха или закупиха играчки, се интересуват от заведението и децата там. Можеш ли да кажеш всъщност откъде дойде при теб идеята, как стигна до теб тази информация? Би било хубаво, ако имаш възможност при предаване на играчките да направиш някакви снимки, които всички да можем да разгледаме. Поздрави от мен и от слънчева Варна!Очакваме новини! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Юли 31, 2008 Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Пууууу, дано да има някоя количка, че да си играя и аз ... Има, има, за твое щастие....Детска количка.... за деца, синя, даже си има и кукла, да си я возиш.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bat-stan Публикувано Юли 31, 2008 Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Аз също ще събера 1-2 чанти изостанали от моята щерка. Някой неща са почти нови.За съжаление няма да мога да успея за този петък, но ще се вържа с Милен да видим как и къде да ги пратим. Мисля, че няма нищо по-хубаво от снимка с децата как се ровят в играчките ;-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юли 31, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2008 Приятели, бъдете сигурни, че за всяка една стъпка от получаването до предаването на играчките ще има богат снимков материал. Лично ще се погрижа. Destiny , поради факта, че преди осем години голямата ми дъщеря беше от ясла до предучилищна в това детско заведение имам контакти и познанства. Там всички дават всичко от себе си за да може дечицата да се чувстват удобно и да им осигурят весели мигове. Преди два месеца в яслата бе приета и малката ми дъщеря. Тогава изявих желание подробно да се запозная с обстановката, в която са децата. Материалната база е сравнително на ниво / благодарение на неимоверните усилия на директорката / , но останах направо изумен от играчките или по-точно от тяхната липса. Успях да видя 2 - 3 топки, които се пазят и два различни комплекта кубчета - дървени !!! и пласмасови. Освен това няколко играчки коя без крак, коя без ръка ... и ми стана мъчно. В разговор с директорката успях да разбера, че отпуснатите средства стигат точно за текущи ремонти и поддръжка и заплати. Толкова. И тогава ми дойде идеята за кампанията. Но, честно казано, никога не съм си и мечтал за такъв отзив от ваша страна. Това е положението ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Август 1, 2008 Report Share Публикувано Август 1, 2008 Чудесно. Т.е. чудесна е инициативата, не факта с играчките.Интересно ми беше, защото навсякъде практиката е да се събират пари от родителите за много неща, които са нужни в яслите и градините, и не се правят компромиси с хора и извинения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ema_ls Публикувано Август 1, 2008 Report Share Публикувано Август 1, 2008 Ние вчера предадохме на Мони 2 кашона играчки от Варна.Тези дни ще има още, но ще видим дали ще ги дадем на нея, докато е в града или направо ще ги изпратим в Русе на Весо Димов. Здравей може ли ако имате повече играчки да ги дарите на децата от ясла "Роза" в гр.ВарнаДъщеря ми ходи там . Но нямат много играчки , дори пясъчник си нямат като другите ясли.Аз отдавна се опитвам да организирам майките от групата да направим нещо за децата ни, но не сме постигнали много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Август 1, 2008 Report Share Публикувано Август 1, 2008 Здравей може ли ако имате повече играчки да ги дарите на децата от ясла "Роза" в гр.ВарнаДъщеря ми ходи там . Но нямат много играчки , дори пясъчник си нямат като другите ясли.Аз отдавна се опитвам да организирам майките от групата да направим нещо за децата ни, но не сме постигнали много. Здравей и на теб! Играчките вече са изпратени.Но мисля нещо и смятам да го напиша тук. Във връзка с тази инициатива, възникнаха различни разговори и обсъждания по повод на това кой може да помогне, как, с какво и т.н. Трудно е за всеки от нас да повярва, че имайки дете в едно такова заведение, всеки родител не може да отдели няколко лева (защото наистина говорим за толкова), за да се събере определена сума и да се купят играчки за децата или каквото там е нужно. Това е всеобща практика. Дали е правилна или не е отделен въпрос, но е факт.Разбира се, идеята на тази инициатива на Весо Димов е с основния смисъл стари запазени и неизползваеми играчки да се пренасочат към места, където някой ще ги използва и така нещата доста се оптимизират.И нещо друго, ema. В такива случаи, когато на мен някой ми каже нещо като например "Аз отдавна се опитвам да организирам майките от групата да направим нещо за децата ни, но не сме постигнали много.", аз обикновено не се задоволявам само с този коментар, защото обяснения и оправдания може да си намери всеки.Какво точно направихте, каква беше организацията и защо не постигнахте много?Ако отговориш на нас и на себе си на тези въпроси, може би резултат ще се появи. Както виждаш, Весо Димов е пуснал темата на 1 Юли. Незнам какво има изпратено от други градове и места, но при нас нещата смятам, че се развиха много бързо и ефективно. Късмет, и очаквам отговора ти. Лично аз, а предполагам и останалите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ema_ls Публикувано Август 1, 2008 Report Share Публикувано Август 1, 2008 Здравей пактова което нараправихме купихме топки, дискове с песнички и приказки, занесохме кашони с плючени играчки, носиме редовно носни кърпички, мокри кърпички , веро, тоалетна хартия, цветя в саксии. Но някак ми се струва малко, защото средствата са ни ограничени. Не всички майки от групата на детето искат да се включат с някой лев под претекст че скоро децата им ще бъдат изписани, други нямат финансова възможност . На мен ми се ще да имат повече книжки, колички за куклите на момиченцата и колички за момчетата . Искам да имат пясъчник в градината защотото сега много играят навън, парзалка от тези малките пласмасови дето се сглобяват. Не знам как да им помогна !!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
3dfx Публикувано Август 3, 2008 Report Share Публикувано Август 3, 2008 аз мога да да дам няколко кашончета играчки,но са за по-големи деца от сорта на 5-10 годишни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Август 4, 2008 Author Report Share Публикувано Август 4, 2008 аз мога да да дам няколко кашончета играчки,но са за по-големи деца от сорта на 5-10 годишни Ухааааа, чудесно. Твоите ще ги изпратим на друго място. Там, където по-големи дечица имат нужда. Приготви ги и стой на полусъединител ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Август 7, 2008 Author Report Share Публикувано Август 7, 2008 От няколко дни се опитвам да се свържа с tonyfireman от форума на Волво. За сега безуспешно. Ще ми се той да присъства на връчването на играчките като представител. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Август 11, 2008 Report Share Публикувано Август 11, 2008 Някакво развитие? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост