Jump to content

Помагайте с точна статия за правене на динамичен сайт


Препоръчан пост

Проблема ми е в това, че щях да си правя личен сайт. Взех си домейна и момчето се отказа, както и да е реших сам да се оправям, но проекта ми е за динамичен сайт! Прерових интернет и една свястна статия неоткрих как се работи по-създаването му да кажем еди коя си програма. Всичко на елементарно ниво. Реших по-форуми да пиша за да получа точен отговор или поне някой да помогне с линк към статия на български език или литература. Много хора знаят как работят някои "Фирми" и каква е крайната цена да кажем 10 000 евра..., което няма да коментирам предвид крайния продукт, който се получава.
Link to comment
Сподели другаде

Ами много зависи какво разбираш под динамичен сайт. Какво точно си намислил да има в сайта. Защото под "Динамичен" може да се разбират хиляди неща. Програми за има много. Ето каталога за WEB разработване . Има си и готови системи за "динамични" сайтове. Разясни повече за това, което искаш да правиш :)
Link to comment
Сподели другаде

Идеята ми от рода, като madonna.com Да има на първата страница flash player за музика отделно на същата да качвам клипове от youtube 8 подстраници и форум с опции за смяна на фона със снимка. Днес разговарях с една фирма и момичето ми каза, че един вид се получава сайт, които да мога да го управялвам а не статичен. Това ми се върти в главата знам, че не е много лесно
Link to comment
Сподели другаде

Нямаш идея колко е трудно това. Флаш плеър - можеш да си намериш. Флаш албум за снимки - също. За вкарване на видео - също. Но да ги съчетаеш в едно общо и да ги настроиш да работят безпроблемно - трудно.

Мисля че за да направиш сам такъв сайт, може би трябва добре да си запознат с HTML, PHP, CSS, Flash, Java Scripts и т.н.

Ако не си, даваш пари на някоя фирма и си готов. :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Ти първо трудно усещаш разликата между динамични и статични сайтове. Което ме навежда на мисълта, че нямаш нуждите познания за изграждането на такъв сайт (динамичен) на какъвто и да е било език за кодиране.

 

Съвет: Като за начало - ползвай CMS. Вземи си 1-2 книжки за PHP+MYSQL, а защо не направо LAMP. Пробвай и човъркай. ;) Успехи ще има, но не веднага. ;)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...