Jump to content

Да превръща системата NTSC/US в PAL


Препоръчан пост

Здравейте. Интересува ме има ли програма, която може да превръща системата NTSC/US в PAL система. Става дума за файлове естествено, които са в едната,но трябва да станат в другата система.
Link to comment
Сподели другаде

Донесоха ми две игри от САЩ току-що за Playstation 2. Купих си и Swap Magic 3.6+, абсолютно оригинални и легални продукти. Обаче тъй както знаем игрите в САЩ са в NTSC/US, a Swap Magic-a ми е в PAL система/т.е. е разработен да чете PAL CD или DVD дискове/, та дълбоко се надявам да съществува такава програма. Намерих за конвентиране на ДВД или СД филми в тези системи, но незнам дали ще стане. Най-веоятно, не.
Link to comment
Сподели другаде

Конвертиране на DVD видео от NTSC в PAL и обратно е едно нещо, а конвертиране на игра, е съвсем друго. По принцип това не може да се направи софтуерно. Доколкото знам може да се постигне със инсталиране на специален чип (което надали ще е въобще евтино) или чрез ползване на нещо подобно. Доколко обаче работи и откъде може да се намери в България не знам, защото не се занимавам с конзоли.
Link to comment
Сподели другаде

Ха супер сега и това да си купя, ама къде ще го търся незнам. Значи ей това е то това ще свърши цялата работа и определено ще имам и цвят а не черно бял да е. Благодаря ти.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...