coojoe_213 Публикувано Юни 17, 2008 Report Share Публикувано Юни 17, 2008 Здравейте. Интересува ме има ли програма, която може да превръща системата NTSC/US в PAL система. Става дума за файлове естествено, които са в едната,но трябва да станат в другата система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2008 Report Share Публикувано Юни 17, 2008 За какви файлове става въпрос и защо е нужно това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юни 17, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2008 Донесоха ми две игри от САЩ току-що за Playstation 2. Купих си и Swap Magic 3.6+, абсолютно оригинални и легални продукти. Обаче тъй както знаем игрите в САЩ са в NTSC/US, a Swap Magic-a ми е в PAL система/т.е. е разработен да чете PAL CD или DVD дискове/, та дълбоко се надявам да съществува такава програма. Намерих за конвентиране на ДВД или СД филми в тези системи, но незнам дали ще стане. Най-веоятно, не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2008 Report Share Публикувано Юни 17, 2008 Конвертиране на DVD видео от NTSC в PAL и обратно е едно нещо, а конвертиране на игра, е съвсем друго. По принцип това не може да се направи софтуерно. Доколкото знам може да се постигне със инсталиране на специален чип (което надали ще е въобще евтино) или чрез ползване на нещо подобно. Доколко обаче работи и откъде може да се намери в България не знам, защото не се занимавам с конзоли. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юни 17, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2008 Ха супер сега и това да си купя, ама къде ще го търся незнам. Значи ей това е то това ще свърши цялата работа и определено ще имам и цвят а не черно бял да е. Благодаря ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост