greeN Публикувано Май 15, 2008 Report Share Публикувано Май 15, 2008 Ползвах флаш памет(1 ГБ) на няколко компютъра и след известно време и на моя,когато видях че компютъра ми разпознава флаша ,но не може да отвори директорията с файловете в нея.Сканирах с антивирусна,която откри ,че имам троянци,2 на брох Сякаш успях да ги изчистя с Нод32,но отново не мога да отворя директорията на флаш -паметта.Помагайте, флаша не е мой,а по принцип е доста добър и нов,не ми се дават около 40 лева за нов. П.П Доколкото разбирам ,форматиране на флаша може да помогне.Как става това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 15, 2008 Report Share Публикувано Май 15, 2008 Форматиране на флаша? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
greeN Публикувано Май 15, 2008 Author Report Share Публикувано Май 15, 2008 помощна тема или нещо от сорта,че с търсачката не намирам(нямам представа как става самото форматиране) благодаря разбрах как става форматирането и ще пробвам,надявам се да успея Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Май 15, 2008 Report Share Публикувано Май 15, 2008 Днес реших точно същия проблем при една флашка Sony. Антивирусната (AVG) не позволяваше достъп поради наличие на троянец. Реших проблема с помощта на програмата ERD Commander - влязох във флаша и изтрих заразения файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanio Публикувано Май 16, 2008 Report Share Публикувано Май 16, 2008 Използвай "Flash Disinfector". Ето и малко инфо http://www.bloganything.net/966/remove-mal...drive-hard-disk Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
oxygen Публикувано Август 21, 2008 Report Share Публикувано Август 21, 2008 ако флашките имаха защити срещу запис като дискетите нямаше да ги има теи проблеми. Може да измислят решение скоро. Видях, че Mcafee предлагат специален софтуер за защита на флашката "само" за 20-тина долара. При такава цена мисля да се въздържа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
icotonev Публикувано Август 9, 2009 Report Share Публикувано Август 9, 2009 Привети...имам следния проблем ..не мога да копирам файлове от компютъра на флашката,обратно става ...флашката е форматирана.Излиза следното съобщение: http://pic-bg.net/files/3q8ykc0pde3ylg0jml...mceyb9wxed2.bmp На друг компютър флашката се държи нормално....и няма ключе за забрана за запис..! Възможно ли е това да е вирус....но аз пък я форматирах и не би трябвало да има гадина....знам ли! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Август 9, 2009 Report Share Публикувано Август 9, 2009 Пробвал ли си с други флашки на проблемния компютър? Ако "да" отново ли го има същия проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
icotonev Публикувано Август 9, 2009 Report Share Публикувано Август 9, 2009 Пробвал ли си с други флашки на проблемния компютър? Ако "да" отново ли го има същия проблем? Всъщност аз си реших проблема......смених един параметър в регистрите:HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies ..сега всичко е наред..все пак благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост