nar Публикувано Май 15, 2008 Report Share Публикувано Май 15, 2008 Търся USB драйвър за Motorola C350 или софт за да му кача няколко мелодий, защото е жива скръб- има една гадна и една, която за нищо не става. За да ви улесна малко- имам:-Motorola Phone Tools-PTS Phone Programmer-floAt's Mobile Agent 2-MOBILeditно с тях не става или си има "чалъм" дето немога да го усетя.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CNews Публикувано Май 16, 2008 Report Share Публикувано Май 16, 2008 http://img.gsmarena.com/vv/bigpic/moc350.gif Motorola C350-full GSM Review & Specifications(GSMarena) Написал си дал някой знае нещо все едно незнаеш дали има такъв GSM!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Май 16, 2008 Report Share Публикувано Май 16, 2008 С кабел не става ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Май 21, 2008 Report Share Публикувано Май 21, 2008 жена ми имаше навремето такава чудесия и да ти кажа честно неможах да се справя. То не беше теглене на драйвери, модифицирането им, четене на разни "мобилни" форуми с т.н и т.н. Накрая стигнах до мнението че мобилтел им правят нещо и затова правят такива проблеми.В момента събира прах, все пак има и други марки...Поне едно разбрах - Никога повече моторола, дори да ми е предлагат изгодно, както беше с тази дето имам....Все пак ти желая успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nar Публикувано Май 22, 2008 Author Report Share Публикувано Май 22, 2008 Всъштност аз съм фен на СониЕриксон, много съм доволен от тях, ползвам вече трети модел и съм изумен от-всякъде, но на децата втори пътСЕ. няма да взема докъто не се научат да пазят, а тази "бръкма ми изпадна съвсем без пари, но било голям проблем, това с качването на мелодийкато го вържа с кабела за компа- все едно че нищо- качих си "Motorola Phone Tools" и вече виждам тел. номера, мога да избирам през компа и други такива безполезни, но мелодий, теми и разни други такива не виждам, а е редно да има "чалъм". После качих и другият софт, който споменавам по горе, и с него виждам тези безполезните, че и нмого други, но пак безполезни, та си рекох- не може да няма някой, да е открил Америка, ама явно не е...Все пак темата е отворена и ако някой научи нещо да пише тук, кой знае на някой може да му свърше работа ( казвам на някой защото се съмняваммоите хлапета да го опазят до тогава ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост