Jump to content

Търся програма за микрофона


Препоръчан пост

За да ти предложим програма, трябва да знаем вида и версията на операционната система, която ползваш и (евентуално) модела на звуковата ти карта и микрофона. Освен това е добре да уточниш какво разбираш под да говоря онлайн не да записвам. Можеш да прочетеш и тази тема, в случай, че не си наясно какво точно търсиш.
Link to comment
Сподели другаде

Доколкото разбирам искаш докато слошаш музика и си вкл. примерно Skype каквото кажеш да те чуват от другата страна, ако е това не ти е нужна програма,

или имаш в предвит докато слушаш музика каквото кажеш по микрофона да го чуваш и ти заедно с мелодията което става като махнеш отметката във Volume Control> Line in менюто се извиква като чукнеш два пъти на говорителчето долу в дясно.

Дано е това което питаш, ако не е дай повече обяснения.

Link to comment
Сподели другаде

Явно много труден въпрос съм ви задал Davidov мисля че ме разбра. Значи слушам си някоя песен на winampa и искам да кажа нещо по микрофона което да се чуе на тонколоните. Davidov пробвах варианта със Line in но нещо не се получи :help: :help: :help: :help:
Link to comment
Сподели другаде

Не Line, а Microphone. При махане на отметката на микрофона във Volume control звука, който той приема, ще се предава и на колоните. Нужно е само микрофонът да е свестен, т.е. да е по-чувствителен, за да не е нужно да се държи близо до устата. Може да се получи и микрофония.
Link to comment
Сподели другаде

Чакай сега. Ако говориш за запис, това няма нищо общо с казаното от DAVIDOV и мен. Настройката се отнася само за това да чуваш по колоните това, което микрофона улавя. Това не помага за запис чрез програма по никакъв начин. Ако търсиш програма за запис и миксаш, можеш да пробваш някоя диджейска програма като MixVibes Pro или TraktorDJ. Алтернативен вариант е да си запишеш звука в WAV формат с някоя програма и да си го редактираш с някой аудио редактор (Adobe Audition, Sony Sound Forge и др.).
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...