baby_face Публикувано Април 17, 2006 Report Share Публикувано Април 17, 2006 Интересува ме къде се намира местност "Акчилар" и по-специално хотел "Светкавица"(местност "Акчилар" #44). Не съм от града и ако може някой да ми даде подробна информация за това къде се намира, ще съм му много благодарна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 17, 2006 Report Share Публикувано Април 17, 2006 Защо не звъннеш на телефоните на самата вила и да ги питаш, защото така най-добре ще разбереш вместо да ти препредават други хора. Първоначално си мислех аз да звънна, но си мисля, че ще е най-удачно да ти обяснят на теб, за да се ориентираш по-добре. Можеш да им кажеш, че не си от града и затова да ти обяснят по-подробно или да ти кажат нещо по-голямо наблизо, с което да се ориентираш. Ето и данните на вилата (мисля, че е тя) - http://varna.ida.bg/kris.htm Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 17, 2006 Author Report Share Публикувано Април 17, 2006 (Редактиран) Работата е там, че аз никога досега не съм била във Варна и не бих разбрала нищо от това, което ще ми обяснят. Иначе аз звъннах и ми казаха същото, което пише в линка, който си дал, за което благодаря Надявам се някой ще успее още по-подробно да ми обясни, примерно от Ж.П. Гарата Редактиран Април 17, 2006 от baby_face Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Април 17, 2006 Report Share Публикувано Април 17, 2006 baby_face,дай малко инфо с какво би искала да се придвижиш от ЖП Гарата до там. Питам, защото на сайта който ти даде Миленски пише за редовния градски транспорт - автобус номер 31. Ако решиш да го използваш, спирката му е точно до самата гара.Иначе можеш да отидеш и с такси, което означава че не е нужно да знаеш как да стигнеш до там. Таксито трябва да знае! Който и вариант да избереш, сподели!Да ти обясним къде точно е спирката на автобуса или на кои таксита е "редно" да се качиш и на кои е "вредно" да се качиш! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 17, 2006 Author Report Share Публикувано Април 17, 2006 Няма значение с какво, но мисля, че ако не е далеч, може и пеш, защото искам да разглеждам, ако там има за разглеждане де А иначе.. от Ж.П. Гарата значи има рейс (31) до самата местност? Защото ако има, май ще трябва да си го хвана, а връщането ще оставя за пеша Но за всеки случай - кой са "точните" таксита? И много благодаря за оказаната помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Април 17, 2006 Report Share Публикувано Април 17, 2006 Ще ти пусна инфо на ЛС, че да не стане гаф. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 17, 2006 Author Report Share Публикувано Април 17, 2006 Благодаря, Деси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост