ozic Публикувано Април 5, 2008 Report Share Публикувано Април 5, 2008 Явно тая седмица само кофти съобщения ще ми излизат. Вчера автоматично ми се ъпдейтва системата и когато се зареждаше компютъра ми излезе следното съобщение: Това съобщение неприятно ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 5, 2008 Report Share Публикувано Април 5, 2008 Виж тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
saejoh Публикувано Април 5, 2008 Report Share Публикувано Април 5, 2008 Неприятно е съобщението, да. Жертва си на фалшив софтуер. Копието ти на Уиндоус не минава теста за валидност. Купи си оригинален Уиндоус и няма да имаш подобни проблеми! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 5, 2008 Author Report Share Публикувано Април 5, 2008 Оправи се. Благодаря Ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост