Alexander Публикувано Февруари 12, 2008 Report Share Публикувано Февруари 12, 2008 Здравейте DivX Media Consumer SDK е програма която обработва субтитрите във формат който позволява от домашният DVD Player размерът на субтитрите да бъде уголемяван без те да бъдат вграждани във филма.Поне това прочетох по различните Форуми.Но така и не успях да разбера от къде да си намеря програмата за да се опитам да поработя с нея.Ако някой знае нещо по този въпрос то къде може да се изтегли програмата много бих се радвал. Благодаря Ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jorkata74 Публикувано Февруари 17, 2008 Report Share Публикувано Февруари 17, 2008 Извинявам се, че не е точно по темата, но видях, че имаш същия плеър като моя: Crown 4500 SCR. Интересува ме радиото работи ли като хората, защото си го купих основно заради FM тунера, но нещо не хваща добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexander Публикувано Февруари 21, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 21, 2008 Извинявам се, че не е точно по темата, но видях, че имаш същия плеър като моя: Crown 4500 SCR. Интересува ме радиото работи ли като хората, защото си го купих основно заради FM тунера, но нещо не хваща добре. Ще Ви трябва хубава антена и дано сте на добро място за да можете да хващате повече и по добре станции но по принцип и аз не съм особенно доволен от FM тунера иначе всичко останало при мен е OK Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jorkata74 Публикувано Март 12, 2008 Report Share Публикувано Март 12, 2008 Благодаря Ви за отговора. Програмата за която питате не съм я ползвал, но това което искате зависи от плеъра. Аз също искам да намеря повече инфо за този модел ДВД, но засега без успех. За субтитри ползвам AVI ReComp или нещо такова, мога да видя името точно, работи се сравнително лесно и се получават хубави субтитри, но са вградени и изисква доста време. Забелязал ли сте, дали при първоначално включване волумето е на макс? При мен е доста неприятно всеки път бързо да намалявам звука, а при един случай беше спирал тока и при идването му диска вътре сам се стартирал и целия вход слушаше музика докато се прибера. Има ли подобен проблем при Вас? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Alexander Публикувано Март 21, 2008 Author Report Share Публикувано Март 21, 2008 Благодаря Ви за отговора. Програмата за която питате не съм я ползвал, но това което искате зависи от плеъра. Аз също искам да намеря повече инфо за този модел ДВД, но засега без успех. За субтитри ползвам AVI ReComp или нещо такова, мога да видя името точно, работи се сравнително лесно и се получават хубави субтитри, но са вградени и изисква доста време. Забелязал ли сте, дали при първоначално включване волумето е на макс? При мен е доста неприятно всеки път бързо да намалявам звука, а при един случай беше спирал тока и при идването му диска вътре сам се стартирал и целия вход слушаше музика докато се прибера. Има ли подобен проблем при Вас? Проблема със волумето и при мен е същият а за другото което ме питате все още не ми се е случвало.Аз също съм изсползвал AVI ReComp работи сравнително добре но в някой сучаи има разминаване на вградените субтитри със звука.Чао за сега и успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост