gsimsim Публикувано Февруари 12, 2008 Report Share Публикувано Февруари 12, 2008 Оказа се автоматизирането на Видео файлове е доста трудна задача за плеърите кото пробвах. Всеки знае че може да подреди в плейлиста видео файлове и всичко ще е наред, особенно ако е плеър като KMplayer с вградени по използвани кодеци. Проблема не ми е с кодеците а с това как да накарам в плейлистата да бъде изчислено реално времето за плей в "бъдеще". Наистина има перфектна програма за Броадкаст и това е OtsAV tv- http://www.otsav.com/download/otsav-free-trial.html . Лошото че плейва само обработени от нея специално *.VOB файлове.Дали някой не е срещал някъде подобна програма, може и обикновен плеър но с добре организирана библиотека. Winamp, mediaplayer, BSplayer, KMplayer не вършат работа - показват само времето от началото или до края на файла - НЕОБХОДИМО МИ Е реално време в момента и примерно след десетия файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 12, 2008 Report Share Публикувано Февруари 12, 2008 Crystal Player показва в плейлистата си (докато не възпрпроизвежда) общото времетраене на всички вмъкнати в листата файлове, но не знам това дали ти върши работа. Чак такава подробна програма, каквато ти търсиш, не ми е попадала. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gsimsim Публикувано Февруари 12, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 12, 2008 Благодаря все пак, ще пробвам дали върши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gsimsim Публикувано Февруари 14, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2008 http://softvisia.com/download.php?view.537 Това върши работа но не мога да разбера с вградени кодеци ли работи или с външни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2008 Report Share Публикувано Февруари 15, 2008 Ако не се лъжа, ползва системните кодеци. Т.е. каквито са инсталирани отделно, а не вградени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост