Jump to content

Реклама в e107


Препоръчан пост

Здравейте! Ами значи имам въпрос..искам да правя реклами на други сайтове в моя сайт. И въпроса ми е следния? Само опцията Банери ли ми позволява това? И също искам да попитам как мога да направя да речем 3-4 банера на различни сайтове и да ги сложа в различни области.В смисъл едната реклама да е в ляво ,другата в дясно,нещо подобно на заумнда.нет . Общо взето целта ми е да направя нещо такова http://zamunda.net/banners.php

Благодаря на всякаква помощ :)

Link to comment
Сподели другаде

В е107 можеш по нормалния начина да включиш banner plugin на две три места. Това става от админ панела- менюта . Друг начин е като вмъкнеш необходимия кон в index.html или index.php. Това вече зависи от теб и познанията по въпросните езици.
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
Само да допълня, че вградената система на e107 позволява поставянето на банери и следенето на тяхното показване, броя на чукванията върху тях и адресите на потребителите. Самата система може да разположи до 4 банера (макар че като се замисля може и много повече), като за целта се генерира специален код, който поставяш някъде в кода на самата тема. При нужда мога да ти обясня повече къде и какво да поставиш, иначе можеш да разгледаш като за начало вградената система за банери.
Link to comment
Сподели другаде

Поразгледах я...направих си и регистрация в exchange.bg и сега остана само да поставя банерите..поставям картинката на банера и url-a към който да сочи,но проблема е там ,че съм съставил да речем 2 банера и двата банера стоят в 1-та колонка..а искам и двата да са в различни колони,отделно един от друг..дефакто казано в различни менюта :) Това ако някой може да ми помогне :) А иначе Tragedy ще се радвам да ми помогнеш :)
Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
Малко късно отговарям, но нямах особено много време напоследък. Пиши ми по ICQ или Skype кой ти е сайта, за да погледна и да ти обясня какво да направиш. После ще обясня тук какво сме направили.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...