N0_M0r3_Pa1N Публикувано Януари 31, 2008 Report Share Публикувано Януари 31, 2008 Здравейте! Ами значи имам въпрос..искам да правя реклами на други сайтове в моя сайт. И въпроса ми е следния? Само опцията Банери ли ми позволява това? И също искам да попитам как мога да направя да речем 3-4 банера на различни сайтове и да ги сложа в различни области.В смисъл едната реклама да е в ляво ,другата в дясно,нещо подобно на заумнда.нет . Общо взето целта ми е да направя нещо такова http://zamunda.net/banners.phpБлагодаря на всякаква помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Януари 31, 2008 Report Share Публикувано Януари 31, 2008 В е107 можеш по нормалния начина да включиш banner plugin на две три места. Това става от админ панела- менюта . Друг начин е като вмъкнеш необходимия кон в index.html или index.php. Това вече зависи от теб и познанията по въпросните езици. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 11, 2008 Report Share Публикувано Февруари 11, 2008 Само да допълня, че вградената система на e107 позволява поставянето на банери и следенето на тяхното показване, броя на чукванията върху тях и адресите на потребителите. Самата система може да разположи до 4 банера (макар че като се замисля може и много повече), като за целта се генерира специален код, който поставяш някъде в кода на самата тема. При нужда мога да ти обясня повече къде и какво да поставиш, иначе можеш да разгледаш като за начало вградената система за банери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
N0_M0r3_Pa1N Публикувано Февруари 17, 2008 Author Report Share Публикувано Февруари 17, 2008 Поразгледах я...направих си и регистрация в exchange.bg и сега остана само да поставя банерите..поставям картинката на банера и url-a към който да сочи,но проблема е там ,че съм съставил да речем 2 банера и двата банера стоят в 1-та колонка..а искам и двата да са в различни колони,отделно един от друг..дефакто казано в различни менюта Това ако някой може да ми помогне А иначе Tragedy ще се радвам да ми помогнеш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 19, 2008 Report Share Публикувано Март 19, 2008 Малко късно отговарям, но нямах особено много време напоследък. Пиши ми по ICQ или Skype кой ти е сайта, за да погледна и да ти обясня какво да направиш. После ще обясня тук какво сме направили. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост