Jump to content

Блокиране на Скайп при включване на чат


Препоръчан пост

Не че използвам кой знае колко Скайпа, но от известно време при включване на чата с племенника програмата блокирва и трябва да я рестартирам.Интересно, че с другите абонати това не става и че същото блокирване става и при племенника, когато се опита да ми пише нещо.ПРи другите му абонати също няма проблеми.При включването на компа, му се появявала конзола с грешки-за съжаление не знам какво пише.Това ме навежда на мисълта, че проблема е в неговия компютър.Някой има ли идея какъв може да бъде ?
Link to comment
Сподели другаде

Не е пробвал, на 9 г. е и по принцип проблемите по компютъра аз му ги оправям, но тези дни ме хвана гадния грип и не мога да отида при него.Като се оправя май тогава ще решаваме този проблем.
Link to comment
Сподели другаде

Предполагам, че проблема е във файловете на Skype, които съхраняват хронологията на съобщенията - повредени файлове, наличие на вирус или spyware (ако сте си обменяли файлове) или променени права за достъп до тях. Не си казал нищо за версията на Skype, която ползвате, нито за операционните ви системи; при това положение съветът ми е да изтриете файловете с хронологията, да сканирате компютрите си за вируси и spyware и да проверите твърдите дискове за грешки.
Link to comment
Сподели другаде

Благодаря за предложенията, ще ги пробвам при възможност.ОС е уиндоус ХР про , а скайпа е в.3.6.0.244.Забелязах, че дори да нямам връзка с абоната, при натискане на бутона за чат, пак блокирва Скайпа.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...