Jump to content

mobile.passport.net - що за чудо е това


Препоръчан пост

И още един проблем. т няколко дена когато ползвам Yahoo.mail.com hotmail.com, започна да ми злиза съобщение за изтекъл перио на валидност на "mobile.passport.net" и доста трудно отварям гореспоменатите пощи. Някой от Вас да знае, как се оправя този проблем? Ровейки из нета видях, че доста хора имат тозо проблем, но не разбрах как да го отстраня

Благодаря предварително за помощта.

Link to comment
Сподели другаде

Предполагам, че става въпрос за използване на имейл през мобилен телефон или PDA. Мога да гадая, че е с Palm OS-повече вероятно??? Или с Microsoft Mobile … :crosseyes1:

Същата услуга, за ползване на US-Hotmail/MSN mail services може да се ползва през определен GSM оператор. Аз не знам в България GSM оператор да предлага тази услуга. Някой да е чувал за това? :lookaround:

Явно ти е изтекъл валидностния срок на сертификата, предоставен от предишния мобилен оператор (от този от който си е закупен мобилен телефон или PDA-то).

Не би трябвало да имаш проблеми за работа с Hotmail-а от PC. Но ако става въпрос за него, то изчисти бисквитките и кеша на баузера. Би трябвало да тръгне. :bored:

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...