stanilabg Публикувано Декември 27, 2007 Report Share Публикувано Декември 27, 2007 Има ли начин да изкореня Internet Explorer от своя компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 27, 2007 Report Share Публикувано Декември 27, 2007 Има ли начин да изкореня Internet Explorer от своя компютър?Принципно е възможно, но от него зависят доста програми (като се почне от steam-клиентът за игри на Valve и се стигне до програма за преглеждане на помощни (chm) файлове. Поради каква причина искаш да го махнеш? Иначе може да се махне от самата инсталация (демек инсталационния диск) с помощта на nLite. От инсталиран Windows можеш да го махнеш с IEeradicator Само да напиша за последно силно не препоръчвам премахването на Internet Explorer, неговото премахване може да доведе до нежелани резултати и е изцяло на твоя отговорност Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2007 Тогава как да се справя с следния проблем?Всичко това ми показва само Internet Explorer. С Firefox нямам проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 27, 2007 Report Share Публикувано Декември 27, 2007 Тогава как да се справя с следния проблем?Всичко това ми показва само Internet Explorer. С Firefox нямам проблем.Ще може ли едно log-че от HiJackThis. На мен ми прилича на вирусче или нещо от този род Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2007 Ето го и него.1.txt1.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 27, 2007 Report Share Публикувано Декември 27, 2007 Това мисля, че е работа за Rogue Remover. А от HijackThis, отметниO21 - SSODL: xcvwer - {0C0B5E90-A8DA-4A09-B181-4D1DECBC6DC8} - C:\WINDOWS\xcvwer.dllи кликни Fix checked. После изтрий файла. Ако не стане директно, рестартирай първо или опитай в Safe Mode. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 27, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2007 Това откри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 27, 2007 Report Share Публикувано Декември 27, 2007 Това откри.Премахни ги, рестартирай и кажи дали са се махнали тези неща, които ти излизаха при работа с Internet Explorer-а Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 28, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2007 Програмата Rogue Remover успя да ги премахне. Проверих после в C:\WINDOWS\ и гореспоменатия враг (xcvwer.dll) го нямаше.Между-другото, аз не използвам Internet Explorer-а. Затова се дразнех, като ми изкачаха описаните предупреждения. Затова исках да го премахна. Firefox-а не ми показваше тези прозорци и си мислих, дали не са ме погнали от Microsoft, а като Internet Explorer-а е Microsoft-ски, си мислех, че работата е от там. Заради Windows-а, разбирате. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост