gostenka__ Публикувано Декември 22, 2007 Report Share Публикувано Декември 22, 2007 Имам грамадни проблеми. Първо: Бях си направила за удобство да си сменям езика, на който пиша със натискане на "Ctrl', демек контрол. Много ми е удобно така. Но не мога да си спомня как го направих, хора! А е много важно, макар да не изглежда така на пръв поглед. Рових се, нищо не открих! Втори проблем: Цифровия блок вече не работи. Не тези цифри над буквите, а тези отдясно, сещате се кои. Появавят ми се празни полета, и нищо не изписва, като натисна бутоните, с които ги включвам първо, разбира се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tatqna Публикувано Декември 22, 2007 Report Share Публикувано Декември 22, 2007 Не съм никакъв спец , но това за езика са мо го показали . Кликваш на Flex Type - Options - отваря ти се един прозорец и в него долу в ляво е настройката за клавишите .А за цифровия блок - да не би да си натиснала Num Lock ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 22, 2007 Report Share Публикувано Декември 22, 2007 Проблемът с цифровата клавиатурка навсякъде ли е? Има ли разлика при включен и изключен Num Lock? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gostenka__ Публикувано Декември 22, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 22, 2007 Проблемът с цифровата клавиатурка навсякъде ли е? Има ли разлика при включен и изключен Num Lock?какво е нимлок не знам.не знам. ма апомагай,без да питап,положението е доста сериозно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 22, 2007 Report Share Публикувано Декември 22, 2007 какво е нимлок не знам.не знам. ма апомагай,без да питап,положението е доста сериозно http://i144.photobucket.com/albums/r172/colornokia/Untitled-1-3.gif Бутонът Num Lock е този в синьото кръгче, а лампичката, която показва, че той е активен е тази в сивото кръгче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gostenka__ Публикувано Декември 23, 2007 Author Report Share Публикувано Декември 23, 2007 Искам да питам за нещо още по-важно. Искам от един диск, да запиша една песен на компа и да мога да си я слушам не само когато диска е в компа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 23, 2007 Report Share Публикувано Декември 23, 2007 Можеш да погледнеш тази тема, макар че всъщност имам планове да й направя подобрен вариант.А можеш и директно да ползваш CDex. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост